Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lotus SUV Modeline Ait Patent Çizimleri Ortaya Çıktı

Lotus SUV Modeline Ait Patent Çizimleri Ortaya Çıktı

admin admin -

Lotus şirketinin  tarafından üstünde çalışılmakta olduğu iddia edilen SUV modeline ait patent çizimleri açık bir şekilde sızdırıldı. Yeni sahibine kavuşmuş olan, çok daha iyi satışlar yakalamış olan ve daha çok kâr elde etmekte bulunan Britanya merkezli  olan üreticinin elinden çıkacak olduğu açıklanan SUV’ye yakın bir şekilde bakıyoruz.

Arabanın ön yüzü ile birlikte ana tavanı kanalı, arka tekerlek kemer çıkıntıları ve de stop lambası, üreticinin tasarım ile ilgili dilini yansıtıyor. Yan bölümde ise yüksek bir kısma yerleştirilmiş  olan yakıt depo kapağı ve 

 de arka camın tasarımı ilk etapta göze çarpmakla beraber akıllara ise 1974 Elite modelini getirmiş oluyor.

Teknik ile ilgili ortaya çıkmış olan söylentiler ise, aracın Toyota şirketinin üretmiş olduğu 4 silindirli bir tane  motora sahip olarak piyasaya çıkacak olduğunu ve aracın kuru durumdaki ağırlığının 1.600 kilogram civarında olacağı da açık bir şekilde belirtiyor. Bütün dünyaya nakil edilmesi planlanmakta olan Lotus şirketine ait bulunan bu özel SUV modeli ise, Çin içerisinde üretilmiş olacak. Aracın satış ile ilgili günü görebilmek amacıyla da ise yaklaşık  bir şekilde 4 sene daha beklememiz gerektiğini üzülerek bildirmemiz gerekiyor..

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir