Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. M2 işlemcili MacBook Pro

M2 işlemcili MacBook Pro

admin admin -

Bu yıl tanıtılması beklenen Apple Silicon M2 işlemcili MacBook Pro detaylanmaya başladı. Bloomberg yazarı Mark Gurman, haber bülteni Power On’un bu haftaki sayısında teknoloji devinin profesyonellere hitap eden yeni nesil bilgisayarının ekran özellikleri hakkında bazı bilgiler verdi.

Mark Gurman’ın iddiasına göre Apple’ın bu sene tanıtacağı MacBook Pro’nun geçen yılki M1 Pro ve M1 Max işlemcili modellere göre en büyük farkı ekran, işlemci ve depolama konusunda olacak. Apple Silicon M2 çipten güç alması beklenen yeni MacBook Pro ekran tarafında ise bekleneni vermeyecek.

Bloomberg yazarı Gurman, ekranın görüntüye göre yenileme hızını otomatik ayarlamasını sağlayan ProMotion teknolojisinin M2 işlemcili MacBook Pro modelinde olmayacağını söyledi. Ayrıca cihazda miniLED ekran kullanılmasını beklemediğini de aktardı. Tahminlere göre yeni MacBook Pro, LCD ekranla piyasaya çıkacak.

Telefonun beklenen özelliklerine de kısaca değinmek gerekirse; güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone SE’nin 4.7 inç ekran, Touch ID düğmesi ve kalın çerçevelerle geleceğini iddia etti. Kuo ayrıca, cihazdaki en önemli iki yükseltmenin: 5G desteği ve daha hızlı işlemci olacağını belirtti. Bu noktada tahminler, iPhone 13 serisinde bulunan A15 Bionic’e işaret ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir