Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mass Effect Andromeda En Çok Satanlarda Zirveye Oturdu!

Mass Effect Andromeda En Çok Satanlarda Zirveye Oturdu!

admin admin -

2017 yılı oyuncular için çok önemli bir yıl olacak gibi görünüyor. Oyuncuların merakla beklediği oyunların çıkış yılı olarak karşımıza çıkan 2017’de yine oyunların çok beklediği bir oyun olan Mass Effect Andromeda çıktığı ilk haftada en çok satanlarda zirveye oturdu.

Mass Effect Andromeda’nın çıkışının ardından gelen bilgilere göre Mass Effect Andromeda çıkış yaptığı haftada en çok satan oyunlar listesinde zirveye oturdu. Üstelik tüm platformlarda ve hemen hemen her ülkede.

mass-effect-andromeda-

Oyuncuların büyük bir beğeniyle oynadığı oyun olarak karşımıza çıkan Mass Effect’in yeni oyunu Mass Effect Andromeda bekleyenlerini üzmüyor ve beklentileri boşa çıkartmıyor. Mass Effect Andromeda oyunu, grafiklerinin güzelliğiyle dikkat çekerken oyuncular oyunu oynarken kendilerini oyun atmosferinin içinde buluyor. Oyunun grafikleriyle birlikte dikkat çeken bir diğer yanıysa sürükleyici bir hikâyeye sahip olması. Bu sayede oyunculara muhteşem bir oyun keyfi sunuyor. Mass Effect Andromeda görünen o ki en çok satan oyunlar listesinde oturduğu zirve koltuğundan inmek gibi bir niyeti bulunmuyor. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir