Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Meizu’nun Pro 7 Modeli Çok Fazla İddialı

Meizu’nun Pro 7 Modeli Çok Fazla İddialı

admin admin -

Meizu Pro 7 ile ilgili yeni detaylarda gün yüzüne çıkmaya hiç bir şekilde ara vermeden devam ediyor. Ortaya çıkmış olan detaylar ile beraber yeni Meizu Pro 7 modelinin özellikleri ve de ilginç tasarımı ile dikkatleri üstüne toplamayı başaracak.

Bugün sızdırılmış olan bilgiler ile beraber yeni Meizu Pro 7 modeli çift kamerasıyla yeniden gün yüzüne çıktı.

Yeni Meizu modelinin bir çift kameranın hemen alt kısmında ikincil bir ekran yerleştirmiş olduğunu onaylayan Teknolojinin devi, bu sene görebileceğimiz en garip cep telefonlarından bir tanesini de karşımıza çıkartmış olacak.

Son gelmiş olan raporlara göre ise, Meizu Pro 7 modelinde yer alan YotaPhone’da yapıldığı gibi pil ömründen tasarruf edip bildirimleri ve öteki alakalı bilgileri telefonun arkasında göstermekte bulunan ikincil bir ekrana daha sahip olacak.

Fazlası ile iddialı bir telefon olarak piyasaya çıkacak olan Pro 7 modeli,  daha önceki modellerinde  bulunan metal arka gövde ile ilgili geleneğini ise bu sefer devam ettirmiyor. Bunun yerine  ise karşımıza cam bir arka panel ile çıkacağı sızdırılan bu yeni amiral gemisi modeli ise Snapdragon 835 işlemcisine sahip olarak gümbür gümbür bir şekilde geliyor.

Şunu da açık bir şekilde söyleyebiliriz ki, Meizu Pro 7 modeli şu ana kadarki en ilginç ve değişik bir tasarım ile karşımıza çıkmış olacak. Alışılmışın çok daha dışını bize kabul ettirebilecek olan yeni Meizu ise üst sınıf telefonlara çok daha yeni bir bakış açısını kazandırmış olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir