Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Meizu’nun Yeni Amiral Gemisi Detaylandı!

Meizu’nun Yeni Amiral Gemisi Detaylandı!

admin admin -

Son zamanlarda ürettiği uygun fiyat etiketine sahip üst seviye modellerle adından söz ettiren Çin’in ünlü akıllı telefon üreticisi Meizu’nun merakla beklenen yeni üst seviye akıllı telefonunun özellikleri detaylandı. Meizu’ya yakın kaynakların yaptığı haberlere göre Meizu’nun önceki amiral gemisi gücünü MediaTek ve Samsung imzalı işlemcileri kullanmıştı. Meizu’nun son amiral gemisinde ise Qualcomm’un Snapdragon işlemcisinden güç alacak. 

Meizu’nun Yeni Amiral Gemisi Snapdragon İşlemcisiyle Gelecek!

Meizu’nun bu yıl içerisinde iki yeni Snapdragon işlemcili model üzerinde çalıştığı söyleniyor. Meizu’nun üzerinde çalıştığı bu modellerden birisi de Meizu’nun yeni amiral gemisi olacağı düşünülen Meizu Pro 7‘nin de olacağı düşünülüyor. Meizu’nun yeni amiral gemisi olacak olan Meizu Pro 7 Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisi bulunacak ve kavisli ekranlı bir tasarımla gelecek. 

Meizu Snapdragon 921 İşlemciyle Gelebilir!

Meizu’nun yeni amiral gemisinin Mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. Bilindiği gibi Samsung Nisan ayında satışa çıkartacağı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için ürettiği Snapdragon 835 işlemcilerin önemli bir kısmını ayırdığı biliniyor. Bu sebeple Meizu’nun Snapdragon 835 işlemcisine sahip olacak olan yeni amiral gemisinin Mayıs ayında tanıtılması oldukça mantıklı görülüyor. Ancak Meizu tıpkı LG’nin LG G6 modelinde yaptığı gibi Snapdragon 821 işlemcisini kullanıp yeni amiral gemisini erken satışa sunabilir. 

Bir Diğer Model Pro 7’nin Kırpılmış Özelliklere Sahip Sürümü Olabilir!

Meizu’nun bir diğer Snapdragon’lu modelinin orta segmente sahip olacağı ve adı bilinmeyen modelin Meizu’nun yeni amiral gemisin olacak olan Meizu Pro 7‘nin özelliklerinin kırpılmış bir modeli olacağı düşünülüyor ve bu modelin de Snapdragon 626 işlemciyle geleceği düşünülüyor. 

Meizu’nun yeni akıllı telefonlarına dair ilerleyen günlerde daha net bilgilerin geleceği düşünülüyor. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir