Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Meral Akşener: Öyle bir gürültü çıkaracağım ki bu rezaleti duymayan kalmayacak

Meral Akşener: Öyle bir gürültü çıkaracağım ki bu rezaleti duymayan kalmayacak

admin admin -

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri için Bitlis’e geldi. Merkez ilçesindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Akşener, toplanan kalabalığa bir konuşma yaptı.

20 Ocak 2020’den beri ilçe ilçe esnaf dolaştığını belirten Akşener, “Ölçümüz siyasete başladığım günden itibaren şu olmuştur, esnaf bu ülkenin bel kemiğidir. Bizim ülkemiz için de dünya için de esnaf, o ülkenin bel kemiğidir” dedi.

Akşener, “Çok uzun yıllardır sizler (esnaf) konuşulmuyordunuz. Ayrışmalar üzerinden oy veriliyor, bizim müştereklerimiz kaybolup gidiyor. Bu kardeşiniz başarılı oldu, esnaf konuşulmaya başlandı. Ağalar esnaflara gelmeye başladı. Siyasetçinin karşınızda ‘hazır ol’da durmasını istiyorsanız siyasetçiyi rekabet ettireceksiniz. Bu anlaşıldı. Pandemi döneminde ne söylediysek yüzde 30’u, yüzde 50’si oldu. Demek ki sizi (esnafı) dinlemenin çok önemli bir sonucu olmuş” diye konuştu.

“BÖYLE BİR ADİLİK OLMAZ”

Bitlis’teki ziyaretlerinde kendisine aktarılan şikayetleri de paylaşan Akşener, “Bitlis’te kupon araziler keşfedilmiş, sizin dükkanlar kupon arazi. Bitlis’te şoka girmiş durumdayım. İlk defa bugün duydum. İnşaatlar yapılıyor, belediye çürük raporu veriyor, insanlar içeri girmeden inşaatlar yıkılıyor. Hani 3 harfliler diyorlar ya, 3 harfliler devreye giriyor, birileri cep dolduruyor. Böyle bir adilik olmaz” şeklinde konuştu.

“O EVLERDE RAHAT OTURAMAYACAKLAR”

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir