Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Model S’i Baştan Yarattılar

Model S’i Baştan Yarattılar

admin admin -

Tesla  şirketine ait olan Model S‘in üretim versiyonunu artık bir yana bırakın. Çünkü Zero To 60 Designs ismine sahip olan bir firma, Model S’i fazlası ile sportif bir görünüme kavuşturmayı başardı.

Şirketin elinden çıkmış olan Zero TS adına sahip bu yeni otomobil, Tesla Model S modelinin tasarım detaylarını  en zarif eğrilere ve  de yumuşak kenarlara dönüştürmeyi başarmış. Aracın yüzü ve de tekrardan şekillendirilmiş olan arka bölümü ise karbon fiber bir takım detaylara sahip olarak karşımıza çıkmakta.

Zero TS modeli, siyah renkli HRE jantlarını ve  de Nexen Nfera lastiklerini taşıyor. Araç içerisinde öte yandan daha iyi bir şekilde frenaj sağlamaya yardımcı olabilecek özel tasarım  üretilmiş Brembo frenler de yer alıyor.

İç mekana gelecek olur isek Avrupa’da üretilmiş olan kırmızı ve de yumuşak özellikli deri kaplamalar göze çarpıyor. Zero modeli, iç mekanın tamamen  Solar Gard’ın LX serisine ait ürünleri ile korunmuş olduğunu söylese bile o derilerin üstüne kahve dökmeyi hiç kimse istemez.

Firma tarafından yapılmış olan özel bir açıklamaya bakılır ise bu özel ve göz kamaştıran güncelleme kiti 6.500 dolar tutarındaki bir fiyata sahip. Aracın değişen özellikleri göze alındığında ise bu fiyatın gerçekten de çok iyi olduğu göze çarpıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir