Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Monopoly ve Nintento Güçlerini Monopoly Gamer İçin Birleştirdi

Monopoly ve Nintento Güçlerini Monopoly Gamer İçin Birleştirdi

admin admin -

Monopoly ve Nintento güçlerini birleştirerek oyun tutkunlarına muhteşem bir sürpriz sunuyor: Monopoly Gamer. Dünyanın en sevilen emlak ticareti oyunu Monopoly’nin yeni versiyonu olan Monopoly Gamer; Super Mario karakterlerinden Mario, Donkey Kong, Prenses Peach ve Yoshi’nin yer aldığı, özel güçlere sahip piyonlarla eğlencenin boyutunu değiştiriyor. Monopoly tarihinde ilk defa her piyonun sahip olduğu bu özel güçler, oyun alanındaki özel haneler üzerinde durulduğunda ya da Güç Zarı atıldığında aktive oluyor.

 

Monopoly Gamer’da hem Monopoly hem de Nintendo hayranlarına tanıdık gelen özellikler de bulunuyor. Oyuncular seviyeleri tamamlamak için oyun alanında dolaşıyor ve altın para topluyor, efsanevi Bölüm Sonu Canavarlarını yenerek puan kazanıyor, en yüksek puanı toplayan ise oyunun galibi oluyor.

 

Hasbro hakkında:

Dünyanın en iyi oyun deneyimini yaşatma hedefiyle çalışan Hasbro, 1984 yılından beri Türkiye’de de faaliyet gösteren global bir oyun ve eğlence şirketidir. Oyun ve oyuncaktan televizyon programlarına, sinema filmleri ve dijital oyunlardan lisanslı ürünlere geniş bir yelpazede hizmet veren Hasbro; NERF, MY LITTLE PONY, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, LITTLEST PET SHOP MİNİŞLER gibi kendi ikonik markalarının yanı sıra yaptığı işbirlikleriyle Star Wars, Spider-Man ve Disney Prensesler gibi markaları da tüketicilerle buluşturmaktadır. Bünyesinde bulunan Hasbro Studios ve film şirketi Allspark Pictures ile markalarının hikâyelerini ekranlara da taşıyan Hasbro, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri aracılığıyla çocuklar ve ailelerine daha iyi bir dünya sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. CR Magazine’in (Kurumsal Sorumluluk Dergisi) 2017 En İyi 100 Kurumsal Vatandaş listesinde 1. sırada yer alan Hasbro, son altı yıldır dünyanın en saygın araştırma merkezlerinden Ethisphere Enstitüsü tarafından belirlenen “Dünyanın En Etik Şirketleri” listesine girmeyi başarmıştır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir