Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Monster Energy’den Harry Bink Nitro World Games’de FMX En İyi Hareket Ödülünü Kazandı

Monster Energy’den Harry Bink Nitro World Games’de FMX En İyi Hareket Ödülünü Kazandı

admin admin -

Monster Energy’den Harry Bink, Utah, Salt Lake City’deki Rice-Eccles Stadyumunda NBC tarafından üç saat boyunca canlı olarak yayınlanan Nitro World Games’de FMX En İyi Hareket Ödülünü kazandı. Takım arkadaşı Josh Sheehan FMX’te üçüncü olurken, Monster Energy sporcuları FMX ve BMX etkinliklerinde toplamda dört kupa kazandılar.

Şimdi ikinci yılında olan Nitro World Games yarışması serbest stil motokros (FMX), BMX, kaykay ve scooter dahil olmak üzere aksiyon sporlarının en heyecan verici dallarının en iyi sporcularını ve en büyük yıldızlarını bir araya getiriyor. Rice-Eccles Stadyumunun içindeki taraftarlar ve tüm dünyadan izleyiciler, hepsi bu eşsiz üç saat içerisinde yaşanan amansız rekabete, yeni rekorlara ve aksiyon sporlarının en yenilikçi performanslarına şahit oldular.

Avustralya Canberra’dan Bink ilk kez görülen tarihi bir hareketinin yer aldığı FMX Best En İyi Hareket gösterisinde doruğa çıktı: 7,5 metre yüksekliğindeki rampadan ilk atlayışında kötü bir düşüş yaşayan Bink, 9.02 puanlık bir skor için dünyada ilk kez, çok sağlam bir ön salto attı ve izleyenleri şaşkına çevirdi. Kontrol etmesi son derece zor olan eşi benzeri görülmemiş bhu manevra için etkinlikte yorumcu ve konuk olan Pastrana tarafından “serbest stil motokrosta bugüne kadar denenmiş en zor hareket” olarak adlandırdı. En iyi harkette ilk sırayı almasının yanı sıra, Bink ayrıca sert inişten el kullanmadan inişe, bükmeli Whip Nac’tee, sert dönüşe, çok büyük bir Hart attack dönüş yaparak 63.53 puan toplayarak izleyenlere birinci sınıf bir gösteri izletti.

Gecenin ikinci motokros ödülü Bink’in Monster Energy takım arkadaşı, FMX finalinde üçüncülük ödülünü alarak Nitro World Gamesmirasını devam ettiren Donnybrook, Avustralya’dan Sheehan’a gitti. Salt Lake City’deki yüksek rakıma rağmen, Sheehan el kullanmadan superman, kutsal tutuştan tek el indy’ye, Nac Nac 360, 360-heel clicker, heel clicker’dan superman dönüşüne ve 36 metreden fazlasıyla genişletilmiş çift tutuşlu ters saltoya kadar bir dizi başarılı hareket segiledi ve67.57 puanlık bir performansa imza attı. İki yıl önce de bir motosiklet üzerinde üçlü ters salto yaparak inen ilk sürücü olarak tarih yazan Sheehan ayrıca havada yaklaşık 20 metreden büyük bir ters salto ile inerek dünyanın ilk duble ters salto heel clicker’ını başarıyla yaparak tarihe geçti ve bu gecenin En İyi Hareket etkinliğinde sonuca ulaştı ve dördüncü olarak podyumu ufak bir farkla kaçırdı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir