Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Monster Laptop’larla Bunları Yapabileceğinizi Biliyor muydunuz?

Monster Laptop’larla Bunları Yapabileceğinizi Biliyor muydunuz?

admin admin -

 

 

Oyuncular için özel tasarlanan gaming laptop’lar, bazı teknoloji tutkunları tarafından yalnızca oyun süreçlerinde kullanılabilecek özel bilgisayarlar olarak değerlendirilse de bu aslında gerçeği pek yansıtmıyor. Özellikle son birkaç yıl içinde geliştirilen ve kullanıcıların beğenisine sunulan oyuncu laptop modelleri, oyun seanslarının yanı sıra profesyonel kullanım alanlarında da pekâlâ görev alabiliyor. Abra, Tulpar ve Semruk serisi oyuncu bilgisayarlarıyla oyuncuların yakından tanıdığı Monster Notebook da ürettiği laptop’ların teknik özellikleriyle oyuncular kadar içerik üreticilerine ve içerik tüketicilerine de sesleniyor. Peki, Monster laptop modelleri ile neler yapabileceğinizi biliyor musunuz? Gelin, yapabileceklerinizden bazılarına birlikte göz atalım.

Monster Laptop’larla Ray Tracing Destekli Oyunları Oynayabilirsiniz

Müstakil ekran kartlı masaüstü bilgisayarların bile yer yer zorlanarak çalıştırdığı ray tracing (gerçek zamanlı ışık ışını takibi) destekli; Control, Dying Light 2 Stay Human gibi yapımları, NVIDIA GeForce RTX serisi grafik işlemcili Monster gaming laptop modelleriyle deneyimleyebilirsiniz. Özellikle Tulpar ve Semruk serisinde yer alan GeForce RTX 3070 ve RTX 3080 ekran kartlarıyla 4K (2160p) seviyesine varan çözünürlüklerde oyunlarınızı oynayabilir, arzu ederseniz NVIDIA’nın DLSS ve DLAA teknolojileriyle görüntü kalitesinden taviz vermeden oyunlarınızın akıcılığını yükseltebilirsiniz.

Fotoğraf ve Video Düzenleme için Monster Gaming Laptop’lar Gayet Uygun

Taşıdığı 6, 8 ve 10 çekirdekli yeni nesil Intel işlemciler sayesinde merkezî işlem gücü noktasında aklınızda oluşabilecek tüm şüpheleri ortadan kaldıran Monster imzalı laptop modelleri, grafik işlem gücünü de arkasına alarak muazzam bir hesaplama kabiliyeti kazanıyor. Fotoğraf ve video düzenleme yazılımlarının ihtiyaç duyduğu geniş kapasiteli sistem belleği (RAM) ve yüksek okuma-yazma hızlarına sahip SSD’ler de edineceğiniz her Monster oyuncu bilgisayarında bulunuyor. Dilerseniz, kendinize uygun olan bilgisayar modelindeki RAM ve SSD oranını, projelerinizin kapsamı doğrultusunda artırabilirsiniz. Tamamı IPS ekranlı Abra, Tulpar ve Semruk serisi bilgisayarları, görsel ağırlıklı içerik düzenleme ve tasarımlarınızda, haricî bir monitör olmadan da kullanabilirsiniz.

Oyun Tasarımı ve Programlama Süreçlerinde “Canavar” Size Yeter

Mobil uygulama ve oyunlarla ortaya çıkan iş imkânlarını değerlendirmek için ihtiyaçlarınıza uygun, yüksek performanslı taşınabilir bilgisayarlar arıyor ancak “hızlı” sıfatı yakıştırılan çoğu laptop’ın esasen birkaç nesil öncesinin işlemci ve ekran kartı teknolojilerini kullandığını görüyorsanız, doğrudan Monster çözümlerine yönelebilirsiniz. Intel ve NVIDIA ile olan partnerliği sayesinde sunduğu bilgisayarda daima en güncel teknolojilere yer veren Monster’ın laptop modelleri, gerek 3D sahnelerle gerekse programlama işlemlerinde size ekstra esneklik sağlar. Bunların yanında NVIDIA’nın oyun geliştiricilerine özel hazırladığı araçları da yine Monster imzalı bilgisayarla sorunsuzca çalıştırabilirsiniz.

Multimedya İçerikleriniz için Monster İmzalı Laptop’lar Emrinize Amade

Abonesi olduğunuz platformlardaki yüksek tanımlı videoları veya müzik parçalarını dinlemek için gerek donanımsal gerekse yazılımsal açıdan üstün bir taşınabilir bilgisayar arayışındaysanız, Sound Blaster Cinema 6, Sound Blaster Atlas gibi yazılım desteğiyle gelen canavar laptop’ları edinebilirsiniz. Seçeceğiniz modele göre stereo ya da 2,1 yerleşik subwoofer’lı Monster bilgisayarlarla, kusursuz bir multimedya tecrübesi yaşayabilir, aynı ses sisteminin oyun cephesindeki hünerlerini de kendiniz duyabilirsiniz. Ayrıca isterseniz sahip olduğunuz ses sistemlerinizi veya kulaklıklarınızı, bilgisayarlardaki ilgili bağlantı noktalarına takarak ses ekipmanlarınızın potansiyellerini ortaya çıkarabilirsiniz.

Eğer siz de güncel teknolojilerle donatılan ve çok yönlü kullanılabilen bir taşınabilir oyun bilgisayarı almayı düşünüyorsanız, tereddüt etmeden Monster Notebook imzalı modelleri seçebilirsiniz. Windows 11 işletim sistemi, satın alım aşamasında donanım özelleştirme olanakları, satış sonrasında ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti gibi avantajlarıyla öne çıkan Abra, Tulpar ve Semruk serisi Monster oyun bilgisayarlarından dilediğinizi, cazip laptop fiyatları üzerinden hemen satın alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir