Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Moto E4 Devasa Batarya İle Gelecek!

Moto E4 Devasa Batarya İle Gelecek!

admin admin -

Akıllı telefonların artık hayatımızın her anında yer almasıyla  birlikte akıllı telefon üreticileri akıllı telefonların batarya sürelerini uzatmak için her yolu deniyorlar. Bu anlamda son zamanlarda sayıları giderek artan yüksek batarya kapasitesine sahip akıllı telefonlara bir yenisi daha ekleniyor.

Ünlü akıllı telefon üreticisi Motorola bir yandan yeni Moto Z2 ailesi üzerinde çalışmalarını sürdürürken bir diğer yandan da akıllı telefonlarından batarya sorunu yaşamak istemeyen kullanıcılar için 5.000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan E4 ailesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Lenovo’nun satın aldığı ve bu satın alımdan sonra iddialı modeller üretmeye başlayan Motorola’nın yeni modelleri olacak olan Moto E4 ve Moto E4 Plus modelleri 17 Temmuz 2017 tarihinde tanıtılacak. Ufak bir ekran boyutuna sahip olacak olan Moto E4 modelinin fiyatı 185 dolardan başlayacakken daha büyük bir ekrana sahip olacak olan Moto E4 Plus modeli 235 dolardan satışa çıkacak.

Giriş seviyesine konumlandırılacak olan Motorola’nın yeni E4 ailesini diğer giriş seviyesi modellerinden ayıracak en önemli özellikleri ise sahip olacakları batarya olacak. Moto E4 modelinde Motorola 2.800 mAh kapasiteli bir batarya kullanacakken asıl bombayı E4 Plus modelinde patlatacak. Motorola’nın yeni Moto E4 Plus modeli tam 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek.

moto-e4

Motorola’nın bu iki modeli MediaTek’in MT6737 işlemcisinden güç alacak ve bu akıllı telefonlardan E4 modeli 2GB RAM gelecekken E4 Plus modeli ise 3 GB RAM ile gelecek.

E4 ailesinin diğer özelliklerine gelecek olursak Moto E4 modeli 5 inç büyüklüğünde HD bir ekranla gelecek ve 8 megapiksel ana kamera ile gelecek. Moto E4 Plus ile 5.5 inç büyüklüğünde HD bir ekran ve 13 megapiksel bir kamera ile gelecek.

Motorola’nın bu yeni akıllı telefonlarının ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir