Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Moto Z 2018 Modeli Resmen Duyuruldu

Moto Z 2018 Modeli Resmen Duyuruldu

admin admin -

Motorola şirketinin Moto Z2 isimli modeline bir güncelleme getirecek olduğu konuşulurken Çin’den ilginç bir haber gelmiş oldu ve Moto Z 2018  modeli resmen duyuruldu. Cihazın Motorola şirketinin mobil telefon pazarı içerisindeki 45. senesini kutlamak maksadı ile sadece Çin’e özel bir şekilde tanıtıldığını da belirtmekte yarar var.

Moto Z 2018 modeli asıl olarak Moto Z2 Force isimli modelinin Çin’e ve de Motorola’nın mobil pazar içerisindeki 45. senesine özel olarak tekrardan tasarlanmış durumundan farklı bir şey değil. İçindeki yazılım birazcık daha özelleştirilmiş bir halde ve bu sebeple arayüzü de Moto Z2 Force isimli modeline bakıldığında farklı görünmekte.

Öte yandan cihazın tasarımında da bir takım değişiklikler gerçekleştirilmiş. Motorola şirketi  bu konuyla ilgili bir şekilde ise; ”Moto Z 2018 modelinin arka yüzünde yer alan altın renge sahip yarasa kanadı ve de arayüz tasarımında çıkan değişiklikler direkt bir şekilde Motorola tarafından üretilmiş ilk mobil telefonlardan olan Motorola DynaTEC’e bir saygı duruşu niteliğinde çeşitli dokunuşlar oldu.” şeklindeki açıklamasını gerçekleştirdi.

Cihaza ait olan teknik özellikleri ise tahmin edebilecek olduğunuz gibi Z2 Force isimli modeliyle birebir olarak seçilmiş. Snapdragon 835 isimli işlemci, 5.5 inç büyüklükteki ekran, 4 veyahut  GB’lık olan bellek kapasitesi ve  de eski bütün MotoMod’larla tamamen uyumluluk gibi bütün özellikler Z2 Force modeli ile komple aynı.

Son olarak ise bu yeni modelin 6 Kasım tarihi itibari ile, yaklaşık 1.300 euro tutarındaki fiyat etiketi ile şimdilik sadece Çin üstünde satılacak olduğunu da hatırlatmakta yarar var. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir