Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Moto Z2 Play Modeli Hakkında Yeni Özellikler Sızdırıldı

Moto Z2 Play Modeli Hakkında Yeni Özellikler Sızdırıldı

admin admin -

Fakat görünen o ki her alanda olmasa da bazı alanlarda çığır açacak bir orta segment gelecek. Hatırlayacağınız üzere Z2 Play için Snapdragon 625 işlemci yongası kullanılmıştı. Aynı zamanda 5.5” ekran boyutuyla yeni cihazın daha yüksek bir ekrana sahip olabileceğinin sinyallerini vermişti. Alternatiflerine göre en büyük avantajı ise 3510 mAh piliydi. Gerçekten batarya ömrü birçok alternatifinden daha uzundu.

Bu aşamada yeni Moto Z2 özellikleri bazı dikkat çeken ayrıntılara bakıldığında arka planda kalabiliyor. İlk dikkat çeken nokta batarya ömrü oluyor. 3.510 mAh pil yerine 2820 mAh pil kullanılacağı görülüyor. Bunun cihazın kasasını inceltmek için tercih edilen bir düzeltme olduğu aşikâr.

Fakat kullanıcı performansı bakımından maalesef şimdiden eksi puan almayı başarıyor. Yinede performans kıstaslarında adından söz ettirebilecek bir cihaz olduğu konusunda hemfikiriz. Moto Z2 4 GB Ram ile geleceği için kullanıcılarını performans yönünden tatmin edecektir. İşlemci için yine Snapdragon tercih edilirken bu kez 626 2.2 GHz güçlü bir yonga kullanılacak. 8 çekirdek işlemcinin yanında 64 GB depolama alanı sabit görünüyor.

5.49” noktasına gerileyen ekranın OLED olması ve çözünürlüğünün 1920*1080 olarak geliştirilmesi gayet başarılı. Kameralarda ise hem ön hem arka LED flaş desteğine kavuşuyor. 12 MP arka, 5 MP selfie kamerasına sahip. Ayrıca Türkiye’de önemli olan bir diğer özelliği ise Android 7.1.1 Nougat ile satışa sunulacak olmasıdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir