Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Motorola Edge 30

Motorola Edge 30

admin admin -

Bu senenin başında amiral gemisi akıllı telefonu Motorola Edge 30 Pro‘yu tanıtan şirket, seriyi devam ettirmek istiyor. Uzun bir süredir sızıntı haberleriyle gündeme gelen Motorola’nın amiral gemisi modeli bugün tanıtıldı.

Motorola Edge 30, önemli özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkıyor.  Avrupa, Asya, Avustralya, Hindistan, Latin Amerika ve Orta Doğu gibi birçok bölgede sarışa çıkacak. Akıllı telefon, Dolby Atmos destekli yüksek kaliteli stereo hoparlör desteğine sahip olacak.

Kutudan Android 12 ile gelecek olan Edge 30, Motorola’nın masaüstü ortamı Ready For ile donatılacak. Diğer yandan arka kısmında üçlü bir kamera dizilimi bulunuyor. Bu dizilimde Otofokus ve OIS özellikli 50 MP’lik ana kamera, makro olarak da kullanılabilen 50MP ultra geniş açılı bir kamera ve 2MP derinlik sensörü bulunuyor. Ek olarak da ön kısmında 32MP selfie kamerası yer alıyor.

Telefonun güç kısmında 4020 mAh kapasiteli pil, 33 W TurboPower şarj cihazı ile beslenecek. Çift SIM yuvası ve 5G bağlantısı bulunan akıllı telefon, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 ve NFC gibi özelliklere de sahip olacak. Motorola Edge 30, 450 eurodan başlayan fiyatlarla dünyanın birçok yerinde piyasadaki yerini alacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir