Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Motorola Moto X 2017 Çift Kameralı Özellikleri İle Ortaya Çıktı

Motorola Moto X 2017 Çift Kameralı Özellikleri İle Ortaya Çıktı

admin admin -

Buna göre 8 çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon 625 işlemci tercih edilen modelde hedef tamamıyla fiyat performans kitlesi olacak. Cihazı iki ayrı modülle sunacağını hesaba katarsa Motorola Moto X Plus oldukça yakın duruyor.

İlk modelde 32 GB dahili hafızaya karşılık 3 GB RAM olacak. Eğer biraz daha yüksek bir performans bekliyorsanız RAM 4GB olurken depolama alanının 64 GB olduğunu belirtelim.

Orta segment bir cihaz olmasına rağmen Motorola Moto X 2017 modelinin çift kamerayla geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Sırf bu özelliği bile orta sınıfı kendisine çekebilir. Çift kameranın birisi için Çin kaynakları 13 MP belirtisini kullanmış. Ancak diğeri için böyle bir bilgi yer almıyor. Birisi renkli diğeri ise siyah beyaz olabilir.

Tahmini olarak fiyat bandına bakıldığında orta sınıfı etkisi altına alabileceği öngörülebiliyor. Tabi bu aşamada sızıntıların kaynağında herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmamış. Motorola Moto X 2017 çıkış tarihi gibi fiyatı için net bir şey söyleyemiyoruz.

Uzmanlar tarafından tahmini çıkışını yaz döneminde yapması bekleniyor. Ortalama olarak 2017’nin Haziran ya da Ağustosu uygun görünüyor. Tabi son açıklamalar Lenovo bünyesinde yer alan Motorola tarafından yapılacak.

moto x özellikleri

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir