Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Need For Speed PayBack Tanıtıldı!

Need For Speed PayBack Tanıtıldı!

admin admin -

En çok satan yarış oyunları arasında yer alan ve sevenlerinin büyük bir beğeniyle oynanan Need for Speed serisinin merakla beklenen Need for Speed PayBack sonunda resmi olarak duyuruldu.

Need for Speed’in Fortune Valley’in yer altı dünyasında geçen PayBack oyununda oyuncular daha önce dağılmış olan ekibi topluyor ve şehirdeki gazinoları, suçluları ve hatta polisleri yöneten kartel The House’u bitirmek için ekibi birleştiriyor. Oyuncular ekipten Tyler, Mac ve Jess karakterlerini oynayabiliyor.

Need for Speed’in yeni oyunu olan PayBack oyununda oyuncular, Race, Drift, Off-Road, Drag ve Runner modlarını oynayabiliyor. Need for Speed’in her oyununda olduğu gibi PayBack oyununda da oyunun merkezinde oyuncunun arabası yer alıyor. PayBack dünyasının farklı yerlerinde terk edilmiş halde olan arabaları oyuncuların bulmasıyla arabalar geliştikçe mükemmelleşmeye başlıyorlar.

Need for Speed oyununun vazgeçilmezi olan ancak son oyunlarında eskisi kadar karşılaşmadığımız ve eski kovalamacaları aradığımız polis kovalamaları da geri dönüyor.

Oyunun Campaign etkinliğinde oyuncular oyunda kazandıkları şöhreti riske atıyor ve Autolog önerileriyle oyun içinde edindiğiniz arkadaşlarınızla ya da potansiyel rakip oyuncularla yarışlar düzenleyip meydan okuyabiliyor.

Son olarak fiyatı henüz açıklanmayan Need for Speed PayBack oyunu 10 Kasım 2017’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir