Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Netflix İçerisinde DVD Kiralaması Konusunda Yeni Dönem Başladı

Netflix İçerisinde DVD Kiralaması Konusunda Yeni Dönem Başladı

admin admin -

Son günler içerisinde ülkemize yönelik reklamları ile dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Netflix platformu yeni bir hizmeti daha kullanıcıları ile buluşturmakta. Platform üstünden artık fiziksel medya sayesinde film kiralamanın olanaklı olacağı da açıklandı.

Teknolojinin gelişmiş olması ile beraber artık dizi ve de film gibi görsel sanat öğelerini de evlerimiz içerisinde tüketmek basitleşti. Eski dönem içerisinde bu işi kronolojik bir şekilde VHS ile birlikte CD ve de DVD kiralayıp yapılabilmekteyken, artık oturmuş olduğumuz yerden birkaç tuşa dokunup hiçbir efor sarfetmeden çözümleyebilmemiz olanaklı bir duruma geldi.

Netflix platformu ise ilginç bir karar ile eski DVD kiralaması günlerine geri dönüş ile ilgili sinyalleri verdi. Artık istemiş olduğunuz filmi DVD şeklinde seçip kapınıza kadar teslim edilebilmesini sağlayabilecek olduğunuz bir Android uygulaması ise Google Play Store üstünde yayımlandı.

Uygulamayı indirim DVD.com ve Netflix ortaklığında hazırlanmış olan platforma üyelik yapabilir ve binlerce filmin arasından istemekte olduğunuzu seçip kiralayabilmektesiniz. Sistemin özellikle  de eski DVD.com üyelerine özel bir şekilde hazırlandığı ve de yeni müşteriler çekmek gibi bir maksadının olmadığı düşünülmekte.

Sözü daha çok uzatmayalım ve  de uygulamayı indirmek amacıyla Android veyahut iOS bağlantılarını kullanabilecek olduğunuzu ancak DVD kiralama seçeneğinin ülkemiz içerisinde kullanılamadığını da hatırlatmakta bir yarar var.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir