Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Nokia 3310 Modelinin Beğenilmeyen 5 Özelliği!

Nokia 3310 Modelinin Beğenilmeyen 5 Özelliği!

admin admin -

Büyük bir ilgiyle tanıtılan Nokia 3310 modeli özellikle fiyatı ile oldukça ilgi topladı. Ancak telefonda bulunan bazı özelliklerin kullanıcılar tarafından beğenilmediğini da belirtmekte fayda var.

En çok tepki alan özelliğin başında telefonda bulunan 2 MP çözünürlükte kamera olduğunu açıklamak istiyoruz. Bu tarz bir telefonda bu kadar düşük kamera kullanılması kullanıcıların en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. 2 MP çözünürlükte bulunan kameranın sunduğu hizmet ise 240 x 320 piksel olarak karşımıza çıkıyor.

2017 yılında olduğumuzu düşündüğümüz zaman bu telefon Wi-fi teknolojisinin bulunmaması en büyük eksi yönlerinden birisi oluyor.

Bir diğer beğenilmeyen özelliği ise telefonda tercih edilen işletim sistemi oldu. Özellikle son zamanlarda akıllı telefonların hakim olduğu telefon piyasalarında Nokia 3310 telefonunun Nokia 30+ işletim sistemi ile gelmesi kullanıcıların şikayet ettiği bir özellik.

Telefonda bulunan 3.5 mm Jack girişi ise biraz olsun tatmin edici bir özellik. Ancak burada yinede telefon beklentilerin altında kaldı.

Son olarak ise telefonda bulunan 16 GB dahili kapasitenin son derece düşük olması kullanıcıların şikayet ettiği en önemli sorunların başında geliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir