Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Nokia Edge Tanıtım Videosu Yayınlandı

Nokia Edge Tanıtım Videosu Yayınlandı

admin admin -

Andoid işlem sistemine sahip Edge, Nokia firmasının geliştirdiği tasarım bakımından en iyi telefon olduğu belirtiliyor. Nokia tarafından piyasaya sürülmesi beklenen Edge isimli telefonu bir konsept videosu aracılığı ile piyasaya tanıtıldı.

Yayınlanan konsept videosu ile rakip firmaların ürettiği tasarım kalıplarına ayak uyduracağı gözlenen Edge, çerçevesiz ekranı ile dikkat çekiyor. Youtuber aracılığı ile kullanıcılara aktarılan video telefonun gerçek detaylarını yansıtmıyor. Ancak bu video Nokia şirketine ilham verebileceğini yorumlarının yapılmasını sağladı.

Piyasada ki birçok telefon gibi ana ekran düğmesini kullanmayacak olan Edge, Android’in son sürümü ile beraber raflardaki yerini alacak. Aynı zamanda Carl Zeiss lensi ile LED bir flaşa sahip ve 16 MP çözünürlüğünde bir kamerayı barındıracak. Kasasının büyük bir çoğunlu çelik olacak olan telefonun arkası ise tamamen cam ile kaplı.

Konsept videoda teknik başka bir detay paylaşılmadı. Tasarım konusunda Nokia’dan beklenilenin aksine daha şık ve daha göz alıcı görünüme sahip olduğu düşünülüyor. Videonun altına yapılan yorumlarda çıkan sonuçlara göre Nokia bu dikkat çekici tasarıma sahip bir telefonu piyasaya süremeyeceğini düşünenlerin sayısı azımsanmayacak şekilde fazlaca olduğu gözlerden kaçmıyor.

İleri ki günlerde Nokia’nın yeni bir tanıtım videosu veya yapacağı bir açıklama ile bütün eleştirilere cevap vermesi bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir