Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Nokia Global Pazardaki Hedefini Açıkladı!

Nokia Global Pazardaki Hedefini Açıkladı!

admin admin -

Kısa bir süre önce akıllı telefon pazarına geri dönen bir zamanların efsane telefonu markası Nokia global pazardaki yeni hedefini açıkladı!

Kısa bir süre önce akıllı telefon pazarına geri dönen Nokia bilindiği gibi geçtiğimiz ay MWC 2017’de üç yeni akıllı telefonunu tanıtmıştı. Geri dönüşünden sonra ürettiği başarılı akıllı telefonlarla adından söz ettiren Nokia global pazarda yeni hedeflerini açıkladı. 

Nokia’nın global pazardaki yeni hedefleriyle ilgili yeni bilgiler veren Nokia Doğru Avrupa Pazarlama Şefi, Nokia’nın kısa bir sürede çok önemli işler başaracağını açıkladı. HMD Global çatısı altında çalışmalarına de eden Nokia büyük bir çıkış yakaladı ve bu önemli çıkışla birlikte global pazarda ilk üç marka arasına girmek istediklerini belirtti. 

Nokia’nın ilk 3 hedefine bakacak olursak aslında zor bir hedef gibi görünmüyor. Apple ve Samsung’u geçmek Nokia için çok zor olsa da Nokia’nın global pazarda ilk üç markaya arasında girmesi Nokia’nın Çin’de sağlayacağı başarıya bağlı. Nokia’nın kısa bir süre önce satışa sunduğu Nokia 6 modelinin Çin’de büyük bir ilgi gördüğünü düşünürsek Nokia’nın Çin’de büyük bir başarı sağlaması çok zor değil. 

Nokia ayrıca geçtiğimiz yıllarda tanıttığı modellerin yeni sürümleriyle de kullanıcıların ilgisini çekmek istiyor. Nokia 2000 yılında çıkartmış olduğu Nokia 3310 modelini geçtiğimiz aylarda yenilemişti. İlk 3310 ile çok büyük benzerlikler taşıyan Nokia’nın bu yeni akıllı telefonu kullanıcılar tarafından çok büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Bakalım Nokia bu büyük geri dönüşün ardından yeniden zirveye çıkabilecek mi? 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir