Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Nokia Şirketinden Uygun Fiyata Sahip Bir Kablosuz Kulaklık Gelecek

Nokia Şirketinden Uygun Fiyata Sahip Bir Kablosuz Kulaklık Gelecek

admin admin -

HMD Global şirketi ile yeniden sahalara dönmüş olan Nokia, gelecek günlerde uygun fiyata sahip Nokia 2 modelini tanıtmak için hazırlık yapmakta. Ortaya çıkmış olan yeni sızıntılar ise Nokia şirketinin çok uygun fiyatlı bir tanede kablosuz hoparlör tanıtacak olduğu yönünde.

Günümüz yaşam koşullarında teknolojik  olan cihazların özelliklede ülkemizde yer alan fiyatları fazlasıyla yüksek. Bu sebeple uygun fiyata sahip ürünler bizim için sürekli olarak çok daha cazip gelmekte.

Nokia şirketi de bu alan içerisinde çalışmalar gerçekleştiren markaların arasında yer almakta. Nokia 2 modeli ile bütçe dostunda bir akıllı telefon üretmeyi hedeflemekte olan Nokia şirketi, tekrar emsallerine bakılır ise uygun fiyatıyla satılacak  olan bir  tane kablosuz hoparlör tanıtmanın hazırlığında.

Nokia MD-22 isimli model numarasına sahip  durumdaki bu hoparlörler ise, ortaya çıkmış olan sızıntıda görüldüğü üzre Lumia’nın serilerinde sıkça görmeye alışmış olduğumuz renkli bir yapıya sahip. Fakat ürünün teknik durumdaki detaylarının hakkında bir bilgi ise şu anda hiç bir şekilde mevcut değil.

30 ila 40 Euro tutarının arası bir fiyat etiketine sahip  durumda olması bekleniyor olan Nokia şirketine ait olan MD-22 isimli kablosuz hoparlör modelinin ise sene sonuna kadar satışa sunulacak olması bekleniyor

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir