Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Note 7 Yeni İsimle Yeniden Piyasada

Note 7 Yeni İsimle Yeniden Piyasada

admin admin -

Güney Kore’nin en büyük teknoloji şirketi olan Samsung, Note 7 serisinin ismini değiştirerek yeniden piyasaya sürmek için hazırlanıyor. “Note FE” ismi ile tekrar piyasaya sürülecek telefonda Note 7’deki teknik aksaklıklar düzeltildi. İlk etapta Güney Kore’de piyasaya sürülecek olan telefon, Note 7 gibi sorunları yaşatmazsa diğer ülkelerde de vitrindeki yerini alacak.

Note Fan Edition” olarak adlandırılan yeni nesil Note 7 hakkında uzun süredir gündemde olan “geri gelecek mi?” sorusu da böylelikle bir yanıt bulmuş oldu. Güney Kore’de bir telefon dükkanında yer alan afiş, sosyal medya kullanıcıları tarafından tüm dünya ya duyuruldu. 7 Temmuz tarihinde satışa sunulması planlanan Note FE’nin piyasada güven sorunu yaşayıp yaşamayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Note 8’in ise Note FE’den çok kısa bir süre sonra piyasadaki yerini alacak olması, tüketicilerin aklını epey karıştıracağa benziyor.

Note 7’de ki fiyaskonun ardından sarsılan güveni tekrar üst seviyelere öçıkarmak için, sorunların çözüldüğü de konuşulanlar arasında. Çünkü Samsung firması, tekrar aynı sorunla karşılaşması durumunda pazarda ki payının da büyük bir kısmını kaybedeceğinin farkında. Piyasadan toplanan Note 7’lerin tekrar elden geçirilerek sorunsuz bir şekilde yeniden piyasa sürerek hem kaybedilen güveni geri kazanmak hem de zararın karşılanmasının planlandığı düşünülüyor.

Yeni telefon için herhangi bir lansman ya da reklamın yapılmaması da dikkatlerden kaçmayan başka bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Özelliklerinin ise değiştirilip değiştirilmediği bilgisi henüz yok. Sözü fazla uzatmadan Güney Kore’den internete yayılan afişi sizlerle paylaşalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir