Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Note 8 Modelinin Tasarımını Kılıf Üreticisi Sızdırdı

Note 8 Modelinin Tasarımını Kılıf Üreticisi Sızdırdı

admin admin -

Samsung şirketinin merakla beklenmekte olan akıllı telefonlarından Galaxy Note 8 modelinin tasarımı, kılıf üreticisinin CEO’sunun tarafından piyasaya sızdırıldı.

Samsung’un Galaxy Note 8’i tanıtmasına az bir süre kaldı ve her zaman olduğu gibi sızıntılar son hızıyla devam ediyor. İyi bilinen bir akıllı telefon kılıf üreticisinin CEO’su, Note 8’in yeni 3D çizimlerini gönderdi.

Jonathan Endicott, iPhone’lar ve çok çeşitli Android cihazları için kılıflar ve kaplamalar yapan Slickwraps adlı bir şirketin CEO’sudur. Diğer üçüncü şahıslar gibi Slickwraps, telefonlar tanıtıldığında aksesuarlarını hazır etmek için tanıtımdan önce akıllı telefon tasarımlarını elde etmenin avantajına sahip. Bu şekilde kullanıcılar, piyasaya çıktığında telefonlar için hazır aksesuarları alabilir. Sonuçta, kişiler mümkün olduğunca çabuk yeni telefonlar almaya başlar ve onlarla birlikte yeni kılıflar olmasını isterler.

Endicott, nereden geldiğini tam olarak ortaya koymayı reddetti ancak, Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Note 8 amiral gemisinin 3D çizimleri olarak görünen görselleri iki yazı ile Twitter’da yayınladı. Geçen ay sızdırdığımız görüntü kadar detaylı değiller, ancak aynı tasarımı tekrar teyit ediyorlar. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir