Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Nvidia GeForce MX150 Detaylandı!

Nvidia GeForce MX150 Detaylandı!

admin admin -

Ekran kartı denilince akla gelen ilk üreticilerden olan Nvidia yeni ekran kartlarını tanıtmaya devam ediyor. Nvidia şimdi de dizüstü bilgisayarlar için hem günlük hem de iş görevleri için GeForcce MX150 modelinin özellikleri açıklandı.

Dünyanın en gelişmiş ve güç verimliliği konusunda en iyi GPU mimarisi olan Pascal’dan güç alan Nvidia’nın yeni ekran kartı GeForce MX150 tabanlı dizüstü bilgisayarların, popüler PC oyunlarını bile akıcı olarak oynayabilmesini mümkün kılıyor.

Nvidia’nın yeni ekran kartı gerek uygulamalar gerekse oyunlarda bir önceki nesil Maxwell tabanlı işlemcilere göre daha çok performans sunuyor. Watt başına 3 kat daha üstün bir performans sunan GeForce  MX150 ayrıca ince dizüstü bilgisayarlarında da kullanılabilecek yapıda olacak.

ge-force-mx-150

GeForce MX150 ayrıca dizüstü bilgisayarlarda fotoğraf düzenleme işleri, kırpma yeniden boyutlandırma işlemleri ve fotoğrafları geliştirme konusunda yapılan işlemleri bütünleşik halde gelen GPU’lara göre 25 kat daha hızlı işlem gücüne sahip olacak ve video düzenleme, uyarlama ve render süreçlerinde ise 4 kat daha hızlı sürede işlemleri tamamlayacak.

Son olarak Nvidia’nın yeni ekran kartı GeForce MX150 ilk defa Acer, Asus ve HP’nin  dizüstü bilgisayarlarında kullanılacak ve bu bilgisayarlar da Haziran ayında satışa çıkacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir