Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. OnePlus 10 Pro sağlamlık testi

OnePlus 10 Pro sağlamlık testi

admin admin -
Amiral gemisi OnePlus 10 Pro geçtiğimiz ay piyasaya çıktı. OnePlus, merakla beklenen akıllı telefon modelini anavatanında yani Çin’de satışa sunarken, global pazara henüz getirmedi. Önceki amiral gemisi OnePlus 9 Pro, Türkiye’de resmi olarak satışa çıkmıştı. Şirketin 10 Pro’yu da ülkemize getirmesi bekleniyor.
 
Peki Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili, Hasselblad kameralı ve Gorilla Glass Victus korumalı OnePlus 10 Pro ne kadar sağlam? Bu sorunun cevabını akıllı telefonlara yaptığı sağlamlık testleriyle bilinen YouTuber JerryRigEverything cevapladı. Yan kısımları ve düğmeleri alüminyum malzemeden yapılan cihaz dayanıklılık testinde!
 
OnePlus 10 Pro aynı dayanıklılığı bükülme testinde ise maalesef gösteremedi. Ortadan ikiye ayrılmaya çalışılan telefonun saniyeler içinde arkası çatladı. Buna rağmen sorunsuz çalışmaya devam etse de, YouTuber Zach’in biraz daha zorlamasıyla beraber OnePlus 10 Pro tamamen ikiye bölünerek hurdaya dönüştü.
 
O anlara yaklaşık 600 bin kişi şahitlik ederken, JerryRigEverything’in videosu YouTube’da 40 binden fazla beğeni aldı. Ayrıca 3 binden fazla da yorum geldi. İzleyiciler video sayesinde telefonu özellikle pantolon cebinde taşınırken dikkatli olunması gerektiğinin bir kez daha anlaşıldığına dikkat çektiler.
 
Ekran 6.7 inç AMOLED, 2K, 120Hz
İşlemci Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
RAM 8GB veya 12GB, LPPDR5
Depolama 128GB veya 256GB, UFS 3.1
Ön kamera 32 Megapiksel
Arka kamera 48 Megapiksel + 50 Megapiksel + 8 Megapiksel
Batarya 5.000 mAh
80W kablolu şarj
50W kablosuz hızlı şarj
İşletim sistemi Android 12 tabanlı ColorOS 12.1 kullanıcı arayüzü

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir