Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. OnePlus 5 İle Alakalı Şikayetler Bitmiyor

OnePlus 5 İle Alakalı Şikayetler Bitmiyor

admin admin -

Amiral gemisi modellerin katili olarak isimlendirilen OnePlus 5 ile ilgili çok ilginç iddialarda ortaya atılmaya devam etmekte. Şimdi ise ekran arasındaki geçişlerde yavaşlık bulunduğu iddia edildi

OnePlus 5 modelindeki telefonun kullanıcıları tarafından ekranların aralarında tabir-i caiz ise ağdalı geçişler yaşanmakta olduğu şikayetleri OnePlus şirketi içerisinde ulaşmaya başladı. İlk bakıldığında bu etkinin hissedilmediği ancak internette gezinirken veyahut Twitter gibi uygulamalar içerisinde aşağı  ve yukarı kaydırma işlemi gerçekleştirirken, bazı içeriklerin ekran üzerindeki yerini daha geç almakta olduğu belirtiliyor.

XDA Developers şirketinin OnePlus’a bu problemle alakalı olarak ulaşmış olduğu ve de akıllı telefonun üreticisi firmanın problemin kaynağını araştırmaya başlamış olduklarını belirttiği de  resmi olarak açıklandı.

OnePlus 5 modelinin bu şekilde bir sorun ile niçin karşılaşmış olduğu henüz bir resmiyet kazanmaz iken, problemin  tam olarak ne zaman ortadan kaldırılabilecek olduğu hakkında da ekstra bir bilgiye hiç bir şekilde verilmedi.

Tabiiki de bu yaşanmış olan problemin çözülüp çözülemeyeceği ile ilgili de netleşmiş herhangi bir durum bulunmuyor. Çözülememesi halinde ise kullanıcılar tarafından  çok ciddi tepkiler gelebileceğini söylemek de hiç bir şekilde yanlış olmaz. OnePlus 5 modeli çeşitli marka ve model telefonlar ile yapılmış olan video testlerinde ise sürekli olarak açık ara bir fark ile liderliğini korumayı başarmıştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir