Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. OnePlus 5 Modelini Alanlar İçin Kulaklık Hediye Edileceği Açıklandı

OnePlus 5 Modelini Alanlar İçin Kulaklık Hediye Edileceği Açıklandı

admin admin -

Eğer çok yakın bir zaman içerisinde OnePlus şirketinin internet sitesi üzerinden bir OnePlus 5  modeli almayı düşünmekte iseniz, 30 Eylül 2017 tarihine kadar bu alışverişinizi yapmanızı tavsiye etmekteyiz. Zira OnePlus şirketinden yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, OnePlus 5 modelinin 30 Eylül tarihine kadar satın alacak olanlara bir de Bullets V2 modelinde kulaklık hediye edilecek oluyor. Tabiiki de bu kampanyanın bir takım şartları da mevcut.

İlk önce bu kampanyadan yararlanmayı istiyorsanız, OnePlus 5 modelinin 128 GB’lık dahili bir hafızaya sahip olan 8 GB belleğine sahip modelini satın almanız gerekli. Bu bahsi geçen modelin dışında yer alan cihazlar içerisinde Bullets V2 isimli kulaklık kampanyası ise ne yazık ki yer almamakta.

Bahsi geçmekte olan Bullets V2 isimli kulaklıklar da OnePlus şirketinin kendi ürettirmiş olduğu kulaklıklardan yalnızca bir tanesi. Eğerki bu kulaklığı tek başına telefonsuz satın almayı isterseniz, OnePlus şirketinin internet sitesinin üstünden yaklaşık  olarak 20 dolar tutarında bir ücret ödeyip kendisine sahip olabilmektesiniz.

En son bu cihazın kutusu içerisinde herhangi bir  tane kulaklığın çıkmamakta olduğunu ve de  akıllı telefonu satın almış olanların ekstra bir  tane kulaklık da satın almasının gerekli olduğunu hatırlatmamız gerekli. Bu sebeple fazlası ile makul bir özel kampanya olduğuda  söylenebilmektedir. Tabiiki de yaklaşık olarak 539 dolar tutarında ücret ödemesi yapmayı göze alabiliyorsanız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir