Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. OnePlus 5T Modeli WebSitesinde Göründü

OnePlus 5T Modeli WebSitesinde Göründü

admin admin -

OnePlus 5T  isimli modeli her gün yeni bir tane sızıntı ile beraber haberlerimize konu olmayı sürdürmekte Bu kez ise OnePlus şirketinin yeni nesildeki amiral gemisi modeli şirketin web sayfası üzerinde göründü.

 

OnePlus 5 modelinin stoklarının bitmesi ile başlamış olan OnePlus 5T ile alakalı iddiaları bir zamandır gelen sızıntılarla beraber güçlenmişti. Geçmiş olduğumuz günlerde ilk kez görüntülenmiş olan bu model, şimdi ise şirketin web sayfası üzerinde fazlası ile net bir biçimde görüldü.

Yakın bir zamanda tanıtılması beklenilmekte olan bu yeni OnePlus modeli, ortaya çıkmış olan son görselde ise bir öncekine çok büyük benzerlikler barındırmakta. Nerede ise ön kısmın tamamı ekran olarak karşımıza çıkan model, arka kısımdaysa büyük bir farklılığa uğramamış. Ön kısmın tamamiyle ekran olmasından ötürü arka kısma taşınmış olan parmak izi okuyucuyu saymaz isek tabiikide.

6 inç boyutuna sahip 18:9 oranı bulunan bir ekran kullanacak olduğu belirtilen  bu modelin 2160 × 1080 piksel sunacak olduğu da söyleniyor. Snapdragon 835 isimli işlemcinin yer alacak olması  beklenen bu model içerisinde donanım kısmında pek bir değişiklik beklenmemekte.

Öte taraftan ön taraftaki tasarımın Galaxy S8 modeli ile fazlasıyla benzer olması da kafaları karıştırmakta. Ekim sonunda veyahut Kasım ayının başı gibi tanıtılması beklenmekte olan bu yeni amiral gemisi katili, bakalım bu sefer tüketicilerin gönlünü kazanabilmeyi başarabilecek mi?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir