Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. OnePlus 5T Modelini Bekleyenler İçin Çok Kötü Bir Haber

OnePlus 5T Modelini Bekleyenler İçin Çok Kötü Bir Haber

admin admin -

OnePlus şirketinin yakın bir zamanda duyuracak olduğu düşünülen OnePlus 5T  isimli modeli için bekleyenleri çok fazla üzecek nitelikte olan bir resmi açıklama gerçekleştirildi. Görünüşe bakılır ise cihazda son dönemdeki popüler özellikleri arasından kablosuz şarj desteği yer almayacak.

Kablosuz durumdaki şarj özelliği artık günümüzdeki amiral gemisi şeklinde isimlendirdiğimiz bütün modellerde yavaş bir şekilde standart duruma gelmeye başlamış oldu. Son olarak ise Apple şirketinde bu modaya uyup yeni iPhone modellerinin kablosuz bir şarj özelliğine sahip bulunduğunu da duyurdu.

Hal bu şekilde olunca ise OnePlus 5 modelinin yenilenmiş modeli şeklinde tanıtılması beklenmiş yeni modelde benzeyen bir özelliğin yer alacak olduğu konuşulmaya başlanmış idi. Lakin bugün gelmiş olan bilgilere bakılır ise böyle bir şey hiç bir şekilde söz konusu bile değil zira OnePlus 5T modeli, OnePlus 5 modelinin sadece ”biraz daha iyileştirilmiş” durumu olacak. Yani bu cihazın kasasında yer alan donanım nerede ise komple aynı kalmış olacak. Bu ise kablosuz şarj amacıyla ekstra bir donanım eklenmeyecek olduğu anlamına gelmekte.

Firmanın CEO’su görevinde bulunan Pete Lau ise konuyla alakalı bir resmi açıklama gerçekleştirdi ve de  ”Kablosuz şarj etme özelliğinin günümüzdeki durumuna bakmış olduğumuzda, OnePlus modelinde yer alan Dash Charge isimli özelliğinin fazlasıyla efektif bulunduğunu da görmekteyiz. Öte yandan kablosuz şarjı kullanır iken akıllı telefonunuzu elinize alarak bir şeyler yapmanız da olanaklı değil. Bu sebeple doğru zaman geldiği zaman OnePlus şirketi şeklinde kablosuz şarj özelliğini de akıllı telefonlarımıza dahil edecek olduğumuzdan emin olabilirsiniz.” şeklindeki cümlelerini kullandı.

Dash Charge de bilinmekte olduğu gibi OnePlus şirketinin kendi geliştirmiş olduğu hızlı bir şarj sistemi. Firmanın iddiaları ise cihazın Dash Charge aktif durumdayken 30 dakika içinde 1 gün yetebilecek kadar şarj olabileceği yönünde.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir