Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Parmağınızda Bu Yüzük Varken Herşeyi Yapabilirsiniz.

Parmağınızda Bu Yüzük Varken Herşeyi Yapabilirsiniz.

admin admin -

Telefonlar ile birlikte televizyonlar derken yüzükler de artık akıllanmaya başladı. 

Token Ring ismini taşıyan bu özel yüzük paslanmaz çelik, siyah rodyum ve 14 ayar altın olmak üzere 3 farklı modele sahip. Ancak asıl özelliği elbette görünümü değil, neler yapabildikleri!

Alt kısmında kullanıcısı ile iletişim kurabilmek için LED aydınlatma ve parmak izi sensörüne sahip olan Token Ring, 50 metreye kadar su geçirmez yapıda. Kablosuz şarj teknolojisi ve bir dock ile gelen Token Ring, yaklaşık 2 haftalık bir batarya ömrüne de sahip.

Bu yüzükle evinizi anahtarla açmanıza artık gerek kalmıyor; zira kapıdaki sensöre okuttuğunuzda bu yüzükle kapıyı açabiliyorsunuz kolayca!

Token isimli bu özel yüzük, ev dışında araba anahtarı olarak da kullanılabiliyor!

Token Ring’in en iyi özelliklerinden biri de laptopunuzun bile kilidini açabiliyor olması. Şifrenizi Token Ring’e kaydettikten sonra tek yapmanız gereken yüzük ile iki kere masaya vurmak.

Bu akıllı yüzüğün fiyatı ise 1000 TL civarında; ancak henüz Türkiye’de satışı yok! Ancak durun daha bitmedi! Yüzüklerin akıllanması kadar sıra dışı tasarıma sahip olanları da oldukça dikkat çekiyor. Mesela şu gördüğünüzü parmağınıza taktığınız anda neler oluyor dersiniz?

Kırmızı boya da kullanıldığında bu yüzüğü uzaktan gören birisi için durum gerçekten de fena!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir