Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. PayFix Kurumsal Sanal Pos

PayFix Kurumsal Sanal Pos

admin admin -

PayFix Kurumsal Sanal Pos

İşletmelerin ödemelerini zamanında almaları çok önemlidir. PayFix kurumsal sanal pos işletmeler API entegrasyonu sağlayabilmektedir. PayPos olaraktan adlandırabileceğimiz PayFix kurumsal sanal pos ödemelerin zamanında alınmasında rol oynar. Bununla birlikte sanal pos sayesinde internet üzerinden satış yapanlar müşterilerin güvenli bir şekilde ödeme yapmasını sağlar. Özellikle banka kart ve kredi kartları ile güvenli şekilde ödeme almayı kolaylaştırır.

Payfix kurumsal sanal pos pratik olması nedeni ile birçok işletme tarafından kullanılmaktadır. Kurumsal olarak sanal pos kullanılması müşterilerin güvenli eksiksiz ve hatasız ödeme yapmasını sağlar. Bununla birlikle müşterilere ödeme esnasında taksit yapma avantajı sağlar. Buda ödemelerin memnuniyet içerisinde işleme girmesinde etkilidir.

 

Taksitli Ödeme Sağlayan Sanal Pos

PayFix sanal pos kurumsal kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaktadır. Müşterilerin yapmış olduğu ödemelerin zamanında alınması işletme sahiplerinin yüzünü güldürmektedir. Öte yandan müşterilerin yapmış olduğu ödemeler sanal pos aracılığı ile raporlanmaktadır. Böylece kurumsal pos kullanan işletme gelir giderlerini hesap ederek satış stratejisi geliştirebilmektedir. Payfix kurumsal sanal pos sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmek mümkündür.

PayFix kurumsal sanal pos banka tercih etmeyen kullanıcılar için alternatif hizmetlerin sunulmasında önem taşır. Güvenli ödeme sayesinde müşteri ve satıcı arasında güven bağı kurulur. Bu sayede müşteriler güven duyduğu satıcı ile alışverişi sürdürür. Özellikle Payfix sanal postunun kısa süre içinde işlem sağlaması hem müşteriyi hem de işletmeleri memnun bırakmaktadır.

Mobil Pos Ayrıcalığı

Sanal pos işletmelere büyük kolaylıklar sağlamaktadır. PayFix işletme sanal pos mobil olarakta kullanılabilmektedir. Böylece herhangi bir pos cihazına gerek duyulmadan mobil sistemde pos kullanımı sağlanmaktadır. PayFix kurumsal sanal pos akıllı telefonların veya tabletin sanal posta çevrilmesi ile muhteşem bir kolaylık sağlar. Masrafsız olması işletmeler için ayrı bir memnuniyet oluşturmaktadır. Mobil pos hizmetimizden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

PayFix kurumsal sanal pos ayrıca müşterilerin çeşitli nedenlerden ötürü iade ve iptallerinin gerçekleşmesinde işletmeyi haberdar eder. Dijital pos kullanımı ekstra maliyetlerden işletmeleri kurtarıcıdır. Birçok işletme artık PayFix kurumsal hizmetleri kullanarak işletmesini daha verimli yönetebilmektedir. Dijital sistem ayrıca pazarlama konusunda işletmeleri aydınlatarak ücretsiz faaliyetler sürdürmektedir.

 

https://www.payfix.com.tr

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir