Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Pokemon Go 2. Nesil Güncelleme Tarihi Sızdırıldı

Pokemon Go 2. Nesil Güncelleme Tarihi Sızdırıldı

admin admin -

Oyun geliştiricisi Niantic tarafından geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanan Pokemon Go oyunu mobil oyun dünyasını sarsarak milyonlarca oyun tutkunu tarafından cadde ve meydanlarda oynanmaya başlamış, son dönemde hızlı bir yükseliş yakalayarak rekor kıran bir oyun olmuştu. Niantic firması tarafından uzun bir süredir 2. Nesil Pokemonların da eklenip yayınlamasının beklendiği güncelleme tarihi sızdırıldı. İddialara göre Pokemon Go 2. Nesil oyunu 7 Aralık 2016 tarihinde yayınlanacak.

İlk çıktığı dönemdeki popülerliğini geçtiğimiz aylarda yayınladığı güncelleme ile birçok kullanıcının verilerinin yok olması ile kaybeden Pokemon Go oyunu, Niantic firması tarafından 2. Nesil Pokemonların eklenmesi için çalışıyordu. Oyuna hem yeni pokemonlar hem de yeni özellikler getirmek için oyun üzerinde çalışarak oyunu ilk dönemlerinde yakaladığı başarıya ulaştırmak için çabalayan Niantic firması oyunun çıkış tarihini açıklamamıştı.

7 Aralık 2016’da 2. Nesil Pokemonlar Gelecek

StarBucks cafe çalışanı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından ortaya atılan iddiaya göre 7 Aralıkta yayınlanacak güncellemenin StarBucks ile yapılan sözleşmelerden ortaya çıktığını ve oyunun cafe sponsorluğunu kullanacağını duyurdu. Bunun dışında herhangi bir ayrıntı paylaşmayan Starbucks çalışanın iddiaları hakkında şuana kadar Niantic firmasından bir açıklama gelmedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir