Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Propazar Elektrikçi Ayakkabısı ve Güvenli Kaplar

Propazar Elektrikçi Ayakkabısı ve Güvenli Kaplar

admin admin -

Propazar Elektrikçi Ayakkabısı ve Güvenli Kaplar

İş güvenliği malzemeleri  ve kişisel koruyucu donanımlar çalışanı olası risklere karşı korumakla beraber gün içerisinde rahat etmesini de sağlayan ekipmanlardır. İş yerlerinde yoğun bir şekilde ayakta çalışılabilmektedir. Bu neden ile ayak sağlığı son derece önemlidir. Ayakların korunması ve olası risklere karşıda tedbirler alınması noktasında iş ayakkabısı seçimine dikkat edilmelidir.

Elektrikle ilgili yapılan çalışmalarda ve pek çok iş yerinde, elektrik çarpma riskine karşına elektrikçi iş ayakkabısı kullanılmaktadır. Pek çok farklı sektörde tercih edilen bu ayakkabılar, oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Pek çok farklı model ve özellikte üretilen bu ayakkabılar her türlü hava şartında ve zeminde güvenle kullanılmaktadır.

 

Elektrikçi Ayakkabısı

Elektrikçi ayakkabıları, elektrikçiler için kullanılması zorunlu olan ekipmanlar arasında yer almaktadır. oldukça konforlu olan bu ayakkabılar son derece yüksek performanslı ürünlerdir. Elektrikçi ayakkabıları son derece esnektir. Aynı zamanda oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yırtılmaya karşı ise son derece dirençlidir. Elektrikçi ayakkabısı çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak için gerekli ve son derece önemli bir ekipmandır.

Güvenli Kap.

Bakım ve temizlik gibi işlemlerin gerçekleştirilmesinde güvenli kaplar kullanılmaktadır. Çalışanın kimyasallar ile olan temasını en aza indirmek amacı ile kullanılmakta ve tasarlanmaktadır. Güvenli kaplar prinç mekanizmaya ve akıllı pompa sistemlerine sahiptir. Bu sayede doğru bir şekilde kullanım sağlamaktadır.

Yanıcı kimyasallar başta olmak üzere pek çok farklı kimyasalın taşınması ve depolanması gibi amaçlar ile kullanılmaktadır ve son derece de ekonomiktir.

Güvenli Kapların Kullanımı

Güvenli kapların kullanımı son derece güvenlidir. Dolum ve boşaltım aşamasında olsı risklerin önüne geçmek amacı ile kıvılcım ve parlamayı önleyici alev tutucu ağız içerisinde yer almaktadır. Çelikten imal edilen bu kapların içi çinko ile kaplıdır.

Asit ve kimyasalların depolanması ve taşınması amacı ile poliüretan kaplarda kullanılabilmektedir. Bu kapların da metal olan noktaları paslanmaz çelikten imal edilmiş olup, son derece uzun bir kullanım elde edilmiştir.

Elektrikçi ayakkabıları ve güvenli kaplar hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bu ekipmanlara sahip olmak amacı ile internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir