Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. PSG e-Spor Takımında 2 Değişiklik

PSG e-Spor Takımında 2 Değişiklik

admin admin -

Yükselen piyasası ile ön plana çıkan e-Spor liglerinden birinde takımı olan ve kendini futboldaki başarıları ile tanıtmış olan Paris Saint Germain takımının e-Spor takımında 2 oyuncu değişikliği yapıldı.

 

Geleceğin en büyük spor organizasyonlarına ev sahibi yapacağı düşünülen e-Spor alanında olan gelişmeler her gün devam ederken, Ekim 2016’da e-Spor alanına giriş yapan ünlü Fransız futbol takımı Paris Saint Germain ile birlikte e-Spor alanına yapılan katkıların da ne yönlü olduğu anlaşılmıştı. League of Legends oyunuyla Avrupa’da yarışan Fransa’nın güçlü ekibi Paris Saint Germain kuruluşunun ardından bir kaç ay sonra kadrosuna yeni isimler kattı.

 

League of Legends arenasında istediği kadar başarılı olamayan büyük kulüpte 2 yeni oyuncu daha katıldı. Avrupa C. S. ‘de yarışan Fransız ekibi Paris Saint Germain, futbol alanında ki iddiası ve büyüklüğü nedeniyle e-Spor alanında da inanılmaz bir iddiaya sahip olmuştu. Taraftarı tarafından da yüksek başarılara imza atacağı öngörülen takımda işler iyi gitmezken, bu 2 oyuncunun takıma nasıl bir katkı yapacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

 

Şu anki kadrosunda, üst koridorda Fransız oyuncu Steve, orman rolünde Hollanda’lı Kirei, orta koridorda ve alt koridorda Güney Koreli oyuncular, Blanc ve Pilot. Son olarak ise destek rolünde İsveç asıllı sprattel bulunmakta. Kötü gidişata rağmen bu iki oyuncuya herhangi bir değişiklik yapılmazken, biri üst koridor olmak üzere bir de orta koridora 2 yedek oyuncu transfer eden PSG e-Spor takımı bakalım yükseliş dönemine geçebilecek mi?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir