Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. S8 Satışları Suskun Mu?

S8 Satışları Suskun Mu?

admin admin -

Ön satış döneminde gerçekleşen siparişler ile yüzü gülen Samsung, son dönemlerde S8 satışları hakkında kamuoyu ile herhangi bir bilgi paylaşmıyor. Bu durum, S8 satışlarının ön sipariş dönemine nazaran çok daha düşük olduğu ve şirketin planladığı seviyelerde olmadığı görüşlerini doğurdu.

Teknoloji alanında satış sayılarının, ilk etapta yüksek olması ve daha sonraları bir düşüş yaşaması gayet normal. Ancak Güney Kore kaynaklı olarak çıkan raporlara göre, S8 satışlarının S7 satışlarına göre çok daha düşük sayıda kaldı.

The Bell’in verdiği habere göre, Galaxy S8 satışa çıktığı ilk 2 aylık süreçte, 10 Milyon Dolar seviyelerinde bir satışa ulaştı. Analistlerin sundukları bu raporun doğru olması halinde, Samsung Galaxy S7’nin aynı süreçte ulaştığı 12 Milyon Dolarlık satış rakamı neticesinde, S8 modelinin bir önceki seri olan S7 serisine göre yüzde 20 civarında daha az satış yapmış anlamına geliyor.

Teknoloji devi Samsung şirketinin, 16 Mayıs gününden bu yana satış rakamları hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı. Yine bu tarihte, S8 satışlarının 10 Milyon Dolar seviyesini aştığını belirtmişti. Güney Koreli bir analistin görüşlerine göre, teknoloji devinin bu tarihten bu yana satışlar hakkında herhangi bir bilgi vermemesi, satışlardaki yavaşlama.

Galaxy S8 satışlarındaki söz konusu yavaşlamanın ise, telefonun özelliklerinden ziyade akıllı telefonların belirli bir doygunluk seviyesine ulaşması sebebi ile yaşandığı düşünülüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir