Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sadettin Teksoy Stranger Things’in Fragmanı İçerisinde Gözüktü

Sadettin Teksoy Stranger Things’in Fragmanı İçerisinde Gözüktü

admin admin -

Son senelerin en sevilen dizilerinden bir tanesi olmayı başarmış olan ve de ilk sezonu ile Netflix platformunun üyelerini adeta ekranları başına hapsetmeyi başarmış olan Stranger Things isimli dizi için 2 sezon da en sonunda gelio, çattı. Netflix Türkiye platformu ise dizinin reklamı ile ilgili çok ilginç ve de  bir o kadar eğlenceli çalışma hazırlıkları yapmaya da hiç bir şekilde ara vermeden devam etmekte.

Özellikle 1990’lı seneler içerisinde araştırma yapmakta olduğu şehir efsaneleri sayesinde büyük bir ün kazanmış olan Sadettin Teksoy, hazırlamış olduğu TV programları ile birlikte bizleri ülkemizde yer alan gizemlerin içine sürüklemekte idi. Artık hiç bir şekilde program yapmamakta olabilir ancak bu durum benzeyen konsepti işleyen ve de bir kasaba gizemine dayanmakta bulunan Stranger Things dizisi içerisinde görünmesine  de hiç bir şekilde engel değil.

Netfix Türkiye platformu ise bu eğlenceli durumdaki fragmanı şu sözler ile bizlere tanıtmakta;

”Hawkins içerisinde her şey git gide fazlası ile tuhaf bir hal almaya başlamıştır. Araştırmacı gazetecilerden biri olan Sadettin Teksoy, Hawkins içerisinde yaşanmakta olan bu gizemi çözmek amacı ile olay yerine doğru çok hızlı bir şekilde yola çıkar.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir