Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Galaxy Note 8 İle İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Note 8 İle İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

admin admin -

Samsung’un merakla beklenen Note serisinin yeni üyesi Samsung Galaxy Note 8’in tasarımı en net şekilde ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ederken Samsung’un Galaxy Note 8 modelinin sahip olacağı tasarım şekillenmeye başladı.

Son amiral gemisi Galaxy S8 ile büyük bir beğeni toplayan Samsung’un Note 7 faciasından sonra satışa sunacağı yeni Note serisi modeli Galaxy Note 8 ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Ortaya çıkan yeni Galaxy Note 8 görsellerine göre Galaxy Note 8’in ekranı tıpkı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde olduğu gibi kavisli ekrana sahip olacak.

note-8

Cihazın arka tarafında ise Samsung’u uzun süredir kullanmadığı çift kamera teknolojisi olacak. Sızdırılan  görsellere bakıldığında ise Samsung’un arkada herhangi bir parmak izi sensörü  kullanmadığı görülüyor. Bu sebeple Samsung’un Galaxy Note 8 modelinde ekranla bütünleşik bir parmak izi sensörü kullanacağı düşünülüyor.

Samsung’un Galaxy Note 8 modelinde 6.3 inç büyüklüğünde bir ekran kullanması ve 3x optik zoom sunan 12 megapiksel + 13 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera ile gelmesi bekleniyor.

Galaxy Note 8’in özelliklerinin ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir