Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Galaxy S8 Lansmanı İçin “Unpacked 2017” Uygulamasını Yayınladı!

Samsung Galaxy S8 Lansmanı İçin “Unpacked 2017” Uygulamasını Yayınladı!

admin admin -

Teknoloji dünyasının büyük merakla beklediği Samsung’un yeni amiral gemisi olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri bilindiği üzere özel bir etkinlikle New York’ta 29 Mart tarihinde resmi bir şekilde tanıtılacak. New York’ta düzenlenecek olan bu etkinliği takip edemeyecekler için canlı yayından takip edebilecek ve detayları dahi görebilecekleri bir uygulamayı Google Play platformuna çıkaran Unpacked 2017 adlı uygulamayla Galaxy S8 ailesinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Açılış ekranında ise geri sayım sayacı bulunan bu uygulamada New York ve Londra’daki tanıtımlara dair bilgiler yer alıyor. Bugüne kadar yayınlanan 2 lansman videonun yanı sıra canlı yayın bağlantısı da uygulamada yer alıyor.

Uygulamada yer alan başka detaylarda ise tanıtım ile ilgili bilgilere de ulaşılabiliyor. Bunun için bir kayıt profili de bulunan uygulamada davetiye kodu da gerekli kılınıyor kayıt yapabilmek adına. Tahminler bu özel tanıtım etkinliğinin New York’ta 29 Mart akşamı saat 18:00’i işaret ediyor.

29 mart günü New York’ta düzenlenecek olan Galaxy S8 ailesinin tanıtımını canlı olarak takip etmek istiyorsanız Android uygulama merkezi olan Play Store üzerinden Unpacked 2017 uygulamasını indirebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir