Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Geliyor!

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Geliyor!

admin admin -

Bilindiği gibi Samsung bir önceki amiral gemileri olan Galaxy S6 ve Galaxy S7 modelleri Microsoft’un sevilen uygulamaları olan Skype, OneDrive ve OneNote uygulamalarıyla birlikte geliyordu. Samsung’un kısa bir süre önce tanıttığı Galaxy S8 modelide görünüşe göre Samsung ve Microsoft bu sefer farklı bir ortaklık geliştirmiş durumdalar. 

Microsoft ve Samsung’un yeni ortaklıklarıyla birlikte Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition’ı geliştirdiklerini açıkladı. Geliştirilen bu yeni akıllı telefon Amerika’da ön siparişe sunuldu. Bir Microsoft sözcüsü konuyla ilgili olarak “Cihazlar kutularından çıktıktan ve Wi-Fi’ye bağlandıktan sonra bir Microsoft özelleştirmesi olan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+’a Microsoft Edition uygulanacak” açıklamasını yaptı. Gerçekleştirilecek olan bu özelleştirme ile birlikte müşterilerimize Office, OneDrive, Cortana, Outlook ve diğer Microsoft uygulamaları ile her birisi kendi sınıfında en iyi verimliliği sunan uygulamalar kullanıcılara sunulacak. 

Bilindiği gibi bu yazılım devi Microsoft, başlangıçta iddialı bir Android telif hakkı anlaşmazlığı nedeniyle Samsung Galaxy S8 modelinde kendi uygulamalarını sunmaya başlamıştı. Samsung ile Microsoft’un bir anlaşma yaptığı çok belliydi ancak her iki şirkette bu anlatmayı açıklamadı ve gizli tuttu. Samsung ile Microsoft’un bu anlaşması Galaxy S8’de de devam ediyor. 

galaxy-s8-microsoft-edition

Samsung’un Galaxy S8 akıllı telefonunda da Microsoft’un bu anlaşması devam ediyor. Samsung’un neden tüm Galaxy S8 modelinde Microsoft uygulamalarını sunmadığı ise bilinmiyor. 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir