Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Şirketi Beklenilmekte Olan Bixby Güncellemesini Yayımladı

Samsung Şirketi Beklenilmekte Olan Bixby Güncellemesini Yayımladı

admin admin -

Galaxy S8 modelinin ailesi ile beraber yeni sesli asistanlarından Bixby’yi kullanıcılarla buluşturmuş olan ve yeni amiral gemisi modelleri içerisinde yalnızca Bixby için atanmış  bulunan bir tuşa yer vermiş bulunan Samsung şirketinin, kullanıcılardan gelmiş şikayetler üstüne bir güncelleme paylaştığını daha önce sizlere açıklamıştık.

Bixby uygulamasını kullanmak istememekte olan ve düğmeye yanlışlık ile basıp sesli asistanı aktif etmiş bulunan kullanıcıların bu yeni özelliği devre dışı bırakmasına olanak tanıyan özel güncelleme, maalesef tam bir şekilde bir çözüm yolunu sunmadı.

Çünkü, tuş güncellemeden sonra devre dışı bırakıldığı zamanda ikincil bir güç tuşu durumuna dönüşmekte. Cihazın uykudan uyanabilmesine sebep olan bu tuş, kullanıcıların bu bahsi geçen duruma karşı daha çok tepki göstermesine sebep oldu.

Kullanıcılardan gelmiş olan tepkiler üstüne sesli asistan uygulaması amacıyla yeni bir güncelleme daha yayınlamış olan Samsung şirketi, artık tuşun komple işlevsiz duruma gelmesine de bir olanak tanıyor. Kullanıcıların bu  bahsi geçen tuşa değişik görevler atamayı istemesine de karşı çıkılmaya devam edilmekte.

Galaxy S8 modeli, S8 Plus  modeli ve Note 8  modelinin sahipleri, Galaxy Apps uygulaması mağazası üstünden yapacak oldukları güncelleme ile birlikte, sesli  olan asistanın en güncel  durumdaki sürümünü akıllı telefonları üzerine yükleyebilirler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir