Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Şirketi Galaxy S8 Active Duyurdu

Samsung Şirketi Galaxy S8 Active Duyurdu

admin admin -

Bir zamandan beri söylentilerle gündemde bulunan Galaxy S8 Active modeli, Samsung  şirketinin tarafından resmi  bir şekilde onayını aldı.

Samsung şirketi Galaxy S4 modelinden bu zamana kadar çıkartmış olduğu her amiral gemisi telefonların fiziksel bir şekilde daha sağlam bir durumda olan ”Active” şeklindeki modelininde üretimini yapan firma, bu defa ise Samsung şirketi Galaxy S8 Active ile birlikte karşımıza çıkmış olacak.. Daha önceki dönemler içerisinde bazı test sitelerinde görülmüş olan ve de görselleri sızdırılmış bulunan telefon, bugün itibari ile Samsung  şirketinin onayını da almış oldu.

Telefon avcısı şeklinde bilinen Roland Quandt ise, bu telefon hakkında çok özel bir tweet atmış idi.  Galaxy S8 modeli ile S8 Active modelinin arasında bulunan en büyük fark ise hiç  bir şekilde şüphesiz  olarak dayanıklılık tarafıdır. Samsung şirketinin kavisli ekranına bu telefon içersinde rastlayamayacağız gibi görünmekte. Çünkü bu tipteki ekran çok çabuk bir şekilde kırılabiliyor. Öte yandan kesin olmayan bir takım bilgilere göre ise; S8 Active modelinin ekranı 5.8 inç  boyutunda olacak. Qualcomm’a ait yeni nesil işlemciden güç alacak ve de 4 GB’lık RAM ile mevcut performansını biraz daha arttırmış olacak. Bataryasının ise  4000 mAh olabileceği ile ilgili bir ön görü bulunuyor. Fiyat konusunda ise S8 modeline biraz yakın olabilir ancak S8 modelinden daha pahalı olmayacağı düşünülüyor..

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir