Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Şirketi Galaxy Tab Active 2 Modelini Duyurdu

Samsung Şirketi Galaxy Tab Active 2 Modelini Duyurdu

admin admin -

Bir zamandan beri gündemde bulunan zorlu koşullara karşı  da dayanıklılık göstermekte bulunan Samsung şirketine ait Galaxy Tab Active 2 modeli resmi bir şekilde tanıtıldı. Samsung şirketinin dayanıklı tabletlerinden Galaxy Tab Active 2 modeli bakalım  tam olarak neler sunmakta?

Samsung şirketinin arazide, kamplarda veyahut  zorlu iş koşullarında kullanılacak olduğunu hedeflediği modeli ise Galaxy Tab Active 2 modeli sahip bulunduğu askeri sınıftan MIL-SID-810 ve de IP68 sertifikalarıyla su ile birlikte toz, titreşim veyahut düşmeden belirli bir noktaya kadar etkilenmemekte.

Donanım özelliklerine bakmış olduğumuzda da Exynos 7870 isimli işlemcinin kullanılmakta olduğu tablette 4 GB’lık bir RAM ve 16 GB’lık bir dahili depolama kapasitesi yer almakta. 4450 mAh büyüklüğünde değiştirilebilir  bir bataryaya sahip durumdaki tablet, 8 inçlik boyuta sahip 1280 × 800 piksellik bir ekran barındırıyor.

8 Megapiksellik bir arka ve de  5 Megapiksellik bir ön kameranın yer aldığı Galaxy Tab Active 2 modeli, microSD  özellikli kart desteği ve de parmak izini okuyucuyu bünyesi içerisinde barındırmakta. Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle çalışmakta bulunan tablet, S Pen ile  birlikte geliyor. GPS ile birlikte GLONASS ve 

 de LTE desteklerine sahip bulunan Samsung  şirketine ait olan Galaxy Tab Active 2 modelinin fiyatı ve de çıkış tarihi de halen bilinmemekte.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir