Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Şirketinden Parmak İzi Koruyucusu Patenti

Samsung Şirketinden Parmak İzi Koruyucusu Patenti

admin admin -

Samsung şirketinin ekranın içinde yer alıyor olacak parmak izi okuyucusu üretme ile ilgili çabaları sonuç vermişe benzemekte. Zira bugün gerçekleşen açıklamaya bakılırsa firma bu teknolojininde patentini almayı başarmış oldu ancak ilk önce hangi cihazda kullanılacak olduğu da merak konusu haline geldi.

Geçmiş olduğumuz günlerde ortaya çıkmış olan patent görselleri, Samsung şirketinin Infinite Display altında çalışmakta olan bir parmak izi okuyucusu üstünde çalıştığını da ortaya çıkartmıştı. Görünüşe bakılır ise bahsi geçmekte olan görseller gerçekten de şirketin başvurusu amacıyla kullanılmış ve maksadına ulaştığı da söylenebilmektedir.

Bu patentin alınmış olması tabii ki de karşımıza çıkabilecek ilk akıllı telefon veyahut tablet üstünde kullanılacak olduğu anlamına da gelmemekte tabii. İddialara bakılırsa şirket bu parmak izini okuyucuyu ilk önce Galaxy Note 9 modeli üstünde kullanmayı düşünmekte.

Aynı biçimde Galaxy S9 modeli ailesi tanıtıldığı zamanda bu teknolojiye sahip olan Infinite Display ekran ismi ile üretilecek olduğu da açık bir şekilde konuşuluyor. Lakin henüz yapılmış olan resmi bir açıklama yer almıyor ve de bu sebeple gerçekten de ilk önce hangi cihazda görebilecek olduğunu tahmin etmenin dışında bir seçeneğimiz ise hiç bir şekilde yer almamakta.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir