Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Şirketinden Tam Ekranlı Kompakt Bir Telefon Gelecek

Samsung Şirketinden Tam Ekranlı Kompakt Bir Telefon Gelecek

admin admin -

Samsung şirketinin tarafından tam ekrana sahip olan bir kompakt akıllı telefon üstünde çalışılmakta olduğu ileri sürülüyor. İddianın net kaynağı da bu konu ile ilgili olarak nam salmış durumdaki Ice Universe.

Firma, 5 inç altında yer alan ultra küçük ekran boyutuna sahip bulunan Sonsuz Ekran teknolojisine sahip bir akıllı telefon ile beraber kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor gibi gözükmekte. Ice Universe ise cihazın kimliğini  tam olarak onaylayamasa bile 5.5 inç büyüklüğüne sahip Galaxy A5 (2018) modeli ya da 5.7 inç büyüklüğüne sahip olan Galaxy A7 (2018) isimli modellerini de şimdiden liste dışında bırakabiliriz. Belki bu  yeni gelecek olan cihaz Galaxy A3 (2018)  modeli de olabilir.

Cihazın aslında Galaxy S9 Mini modeli olabileceği düşünülüyor olsa bile firmanın bu sene içerisinde bir Galaxy S8 Mini şeklindeki modeli üretmemiş durumda olması bu ihtimali  çok fazla düşürüyor fakat tabii ki de Samsung Electronics şirketi kullanıcı ve de hayranları için çok özel bir sürpriz yapacak olabilir. Tabii ki de bütün bunlar ise şimdilik yalnızca  birer söylentilerden ibaret ve herhangi bir şekilde gerçeği de ifade etmiyor.. Ancak bu şekilde bir beklenti de kullanıcılar tarafında mevcut.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir