Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung Şirketine Ait Olan Gear Sport Modeli Türkiye İçinde Satışta

Samsung Şirketine Ait Olan Gear Sport Modeli Türkiye İçinde Satışta

admin admin -

Samsung Gear Sport modelindeki akıllı saat modeli Türkiye içerisinde resmen satışa çıkartıldı. Eylül ayı içerisinde IFA 2017’de duyurulmuş Gear Sport ürünü, zarif tasarımı ile su geçirmezlik özelliği sayesinde dikkat çekmekte olan bir cihaz olmuş idi.

Cihaz tam olarak Gear S3 modelinin izinden gitmesine karşın farkını ortaya koymuş olmayı başarıyor. Minimalist durumdaki tasarımını 1.2 inç boyutundaki Super AMOLED ekran ile süslemiş olan cihaz, 360 x 360 büyüklüğünde bir çözünürlüğe sahip.

Elbette ki adına yakışır bir şekilde Gear Sport  modeli size en zorlu sporlar konusunda yardımcı olmaya gelmekte. Darbeye dayanıklı  durumdaki sistemin yanında 5 atmosfere kadar da  bir basınca tamamen dayanıklı. Cihaz bu kısımda özellikle yüzücülere  de hitap etmekte.

Gear Sport modeli ile birlikte kullanılabilmekte olan Speedo’nun yeni yüzme  ile ilgili uygulaması Speedo On sayesinde yüzme mesafesi ve zamanından, kulaç biçimine kadar yüzme ile alakalı veriler basit bir biçimde takip edilebilmekte. Gear Sport ürünü, askeri cihazlar seviyesinde dayanıklılığa sahip bulunmasının sayesinde değişik çevresel koşullarda da kullanılabilmekte.

Gear Sport modelinin değişik renk ve de tasarımlarda bulunan değiştirilebilir olan kayışları, değişik kıyafetlere ve  de stillere uyum sağlayabilmekte. Mavi ile Siyah renk seçenekleriyle gelmiş olan Gear Sport, Samsung Gear VR modeli ve PowerPoint sunumlarını uzaktan bir şekilde kumanda etmek amacıyla da kullanılabilmekte.

Samsung şirketine ait olan Gear Sport  modelinin fiyatı ise 1299 Türk Lirası olarak belirlenmiş bir halde.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir