Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung’dan Katlanabilir 4K Özellikli Galaxy X Geliyor

Samsung’dan Katlanabilir 4K Özellikli Galaxy X Geliyor

admin admin -

Uzun zamandır teknoloji severlerin yakından takip ettiği bu telefonda somut adımlar atarak kullanıcılarının hizmetine sunmasına az bir zaman kala Samsung Galaxy X adını verdiği katlanma özelliğine sahip telefonun S8 telefonundan hemen sonra tanıtılması bekleniyor.

Apple firması ile rekabet içerisinde bulunan ancak amiral gemi telefonlar dışında her bütçeye uygun telefon üretmesi ile de bu alanda lider firmaların başında gelen Samsung’un özellikle uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni telefonu olan Galaxy X modelinin görselleri basına sızmaya başladı.

İlk olarak LG Firmasının üzerinde çok fazla çalıştığı ancak bir türlü somut bir adım atma başarısı göstermediği bu katlanabilir telefon üzerinde Samsung’un yaptığı ciddi yatırımlardan sonra telefonunu karşımıza çıkması bekleniyor.

2 farklı model ile üretilecek olan bu telefona verilecek ismin Galaxy X olmasından sonra modeller arasında da X1 ve X2 modelleri ile isim farklılıkları bulunacak.

2017 yılının son çeyreğine doğru tanıtılması beklenen bu X modelinin ne gibi özellikleri bünyesinde barındıracağı merak konusu olurken telefon hakkında ortaya çıkan iddiaları sizlere buradan açıklamaya devam edeceğiz. Uzun zamandır kullanıcıların merakla beklediği bir telefon olan katlanma özelliğine sahip olan X modelinin fiyatı konusunda henüz net bir rakam söylemek doğru olmayacaktır. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir