Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung’un Katlanabilir 4K Ekranlı Galaxy X Modeli Geliyor

Samsung’un Katlanabilir 4K Ekranlı Galaxy X Modeli Geliyor

admin admin -

Katlanabilen Akıllı Telefon Ne İşe Yarayabilir?

Katlanabilen telefon akıllara soru işaretleri de getirmiyor değil. Bir çok akıllı telefon kullanıcısı için şimdilik uçuk bir fikir olarak geliyor. Söylentilere göre Samsung 2017’nin sonuna doğru katlanabilen özellikli akıllı telefon üretecek.

Hatırlayacak olursa Samsung resmi bir şekilde daha önce dört farklı fazda katlanabilir ekran konseptini duyurmuştu. Duyurduğu modellerden biri Curved, yani kavisli eğimli ekran konseptiydi. Bu konsept bir çok teknoloji tarafından da kullanılmıştı.

Samsung’un duyurduğu diğer 3 faz ise bükülebilir, katlanabilir ve sarılabilir akıllı telefonlardı. Şimdiye kadar akıllı telefon dünyasında gördüğümüz bir çok ilginç tasarım olsa da, Samsung katlanabilen akıllı telefon konusunda bir hayli ciddi duruyor.

Dedikodular 2017 yılının üçüncü çeyreği olan tarihleri işaret ediyor. Bu iddialar da pek asılsız sayılmaz. Çünkü bu tarih Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2017 tarihine denk gelmekte. Samsung’un NOTE serisinin tanıtımını yapmaya hazırlandığı bu organizasyonda bu yeni akıllı konsept telefonları da tanıtabilir. İddiaların doğru olup olmadığını IFA 2017’deki Samsung tanıtım gününü bekleyerek göreceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir