Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Samsung’un Yeni Amiral Gemisi Galaxy S8 AKG Kulaklıkla Görüldü!

Samsung’un Yeni Amiral Gemisi Galaxy S8 AKG Kulaklıkla Görüldü!

admin admin -

Samsung kısa bir süre sonra yeni amiral gemisini tanıtılacak. Samsungûn yeni amiral gemisi ile ilgili sızmayan bir şey kalmadı derken şimdide Galaxy S8 AKG kulaklıklarla görüntülendi!

Galaxy S8’in tanıtımına çok ama çok kısa bir süre kaldı. Kısa bir süre önce çok farklı renk seçenekleriyle geleceği ortaya çıkan Samsung’un yeni amiral gemisinin şimdide AKG kulaklıklarla geleceği ortaya çıktı. Bilindiği gibi AKG, Samsung’un kısa bir süre önce satın aldığı Harman’ın bir şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Bu anlamda Samsung’un AKG ürünlerini kullanması gayet mantıklı. Son olarak Samsung’un AKG ile ortaklığı ilk olarak Galaxy Tab S3 modelinde kendini göstermişti. Samsung ile AKG ortaklığı Galaxy S8 modelinde de devam ediyor. 

Samsung Galaxy S8 ile gelecek olan AKG kulaklıklar siyah renk seçeneğiyle dikkat çekiyor. Yeni AKG kulaklığının Samsung’un diğer kulaklıklarından çok daha iyi bir performansla gelmesi düşünülüyor. Samsung’un yeni amiral gemilerinin tanıtılacağı tarih 29 Mart olarak açıklanmış durumda. Samsung’un bu etkinlikte 5.7 inç büyüklüğünde Galaxy S8 ve 6.2 inç büyüklüğündeki Galaxy S8 Plus modelini tanıtması bekleniyor. Bakalım Samsung’un yeni amiral gemisi bizleri şaşırtabilecek mi? 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir