Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Schneider Electric Hong Kong İnovasyon Zirvesi’ne katıldı

Schneider Electric Hong Kong İnovasyon Zirvesi’ne katıldı

admin admin -

25-26 Eylül tarihlerinde düzenlenen etkinlikte müşteri ve iş ortakları gruplarıyla strateji görüşmeleri gerçekleştirildi. Görüşmelerin merkezinde ise dijital çözümleri daha da hızlandırmak vardı. Bunun yanı sıra etkinlik kapsamında interaktif keşif uzman eğitimi oturumlarını yapıldı.

 

Schneider Electric, EcoStruxure ile Hong Kong İnovasyon Zirvesi’ndeydi

Hong Kongİnovasyon Zirvesi’nde uzman görüşleri ve köklü deneyimleri ile Schneider Electric de katkı sağladı. Zirvede kendi alanında uçtan uca çözümler sunan EcoStruxure’ın yenilikleri tanıtıldı. EcoStruxure, Bina, Veri Merkezi, Endüstri ve Altyapı olmak üzere dört nihai pazar için ve Enerji, BT, Bina, Makine, Tesis ve Şebeke olmak üzere altı uzmanlık alanında uçtan uca çözümler sunuyor.

 

EcoStruxure’ın sunduğu yenilikler ise üç yeni çözüme sahip; EcoStruxure IT, EcoStruxure Building ve EcoStruxure Industrial Software platformu.

 

EcoStruxure IT, müşterilerine yeni nesil bulut tabanlı Veri Merkezi Altyapı Yönetimi sunuyor. Bu da gerçek zamanlı ve tahmini analitiklerin görünürlüğünü sağlıyor. Ayrıca EcoStruxure IT, BT ve tesisler arasındaki operasyonları optimize ediyor.

 

EcoStruxure Building, geliştiricilerin ve iş ortaklarının etkileşim kurmasına, verileri paylaşmasına ve uygulamalar geliştirmesine olanak tanıyan, verimliliği %30’a kadar yükselten ve bina sakinlerine en iyi konforu sunan işbirliğine dayalı akıllı bir bina platformu ve açık sistem mimarisi sunuyor.

 

EcoStruxure Industrial Software platformu, ölçeklenebilirlik ve etki alanı uzmanlığını, insanların ve süreçlerin sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmasını sağlamak için bir araya getirerek risk, veri güvenliği ya da performans gerekliliklerinden ödün vermeden en düşük toplam sahip olma maliyetiyle sunuyor.

 

Zirve’de Schneider Electric adına Schneider Electric Başkanı ve CEO’su Jean-Pascal Tricoire ve Schneider Electric IoT ve Dijital Dönüşüm Başkan Yardımcısı Cyril Perducat konuşma yaptılar. Tricoire, “IoT, yapay zeka ve dijitalleşmenin hızlandığı bütün piyasalarda yeni bir dijital ekonomi ortaya çıkıyor ve şirketlerin daha verimli, yenilikçi ve farklı olması için devasa fırsatlar sunuyor. Biz de bu dönüşüme ve müşterilerimizin cesur fikirlerinin dijital ekonomiyle güçlenmesine olanak veren, açık ve pratik dijital teknolojiler sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Büyük şirketleri bir araya getiren Partner Village

Hong Kong İnovasyon Zirvesi’nde yer alan Partner Village ile Microsoft, Accenture, Cisco, Intel ve Salesforce gibi teknoloji ortakları da bir araya geldi. Yeni kurulan kuruluşların da yer aldığı Partner Village, en son ortak yeniliklerini sergilenmesine olanak sağladı. 1.000 metrekarelik bir alanda gerçekleşen etkinlikte katılımcılar, Schneider Electric’in yazılımlar, çözümler ve hizmetlerden oluşan zengin portföyünü de deneyimle şansını yakaladılar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir