Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Selahattin Baki’den Olay Açıklama! Fenerbahçe Yöneticisi, Maç Sonrası Gelişmeleri Değerlendirdi

Selahattin Baki’den Olay Açıklama! Fenerbahçe Yöneticisi, Maç Sonrası Gelişmeleri Değerlendirdi

admin admin -

Selahattin Baki’den Olay Açıklama! Fenerbahçe Yöneticisi, Maç Sonrası Gelişmeleri Değerlendirdi

Fenerbahçe’nin Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Başakşehir ile oynanan müsabakanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Maçın hakem kararları ve eski futbolcuları Deniz Türüç’e dair yapılan serzenişlere değinen Baki, camiaya önemli mesajlar iletti.

Cömert Pozisyonlar Harcandı Ama 3 Puan Alındı

Selahattin Baki, maçın gergin geçen dakikalarına rağmen takımın sahip olduğu sakinliği koruduğunu belirterek, “Deplasman tribünü maç boyunca muhteşem bir destek verdi. Pozisyon harcamamıza rağmen, haklı bir penaltı pozisyonuyla 3 puanı zor da olsa almayı başardık. Şampiyonluk yürüyüşümüze devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. TRwin

Deniz Türüç’e Sert Sözler, Yazıklar Olsun!

Baş aktör olarak öne çıkan eski oyuncularından Deniz Türüç’e sert eleştirilerde bulunan Baki, “Deniz Türüç, Fenerbahçe düşmanlığını sınırların ötesine taşıyor. Şimdilik sadece yazıklar olsun diyeyim. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir” şeklinde konuştu. Türüç’ün gerginlik yaratan tavırlarının, camiaya zarar verdiğini savundu.

VAR Kararına Tepki, Endişelerimiz Haklı Çıktı

Özellikle maçın son dakikalarında yaşanan bir penaltı pozisyonuyla ilgili olarak Baki, şu sözleri sarf etti: “Başakşehirli oyuncunun net bir penaltı yaptırdığı pozisyonu, VAR’ın neden çağrılmadığını anlayamadık. VAR hakemi açıklandığında camiamız endişelerini dile getirdi ve maalesef endişelerimizin haklı olduğunu gördük. 90. dakikada durumu kurtarmasak, büyük bir darbe alabilirdik.”

Selahattin Baki’nin açıklamaları, Fenerbahçe’nin son maçtaki performansı ve yaşanan gerginliklerle ilgili kamuoyunu bilgilendirmenin yanı sıra, futbol gündemine de damgasını vurdu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir